Кризата на това управление дойде от кризата на личностите, които

...
Кризата на това управление дойде от кризата на личностите, които
Коментари Харесай

Емил Спахийски: По-добре коалиция с ясен хоризонт, отколкото нови експерименти

" Кризата на това ръководство пристигна от рецесията на личностите, които ръководят държавното управление. Това беше конфликт сред водачи и докара до колапс на това ръководство. "

Това сподели в изявление за БНР журналистът Емил Спахийски.

Ако водачите на Политическа партия създадат още една крачка обратно, тогава би могло да се образува държавно управление с ясни стратегия, небосвод и отговорности, счита Спахийски.

" Може да се получи един добър кабинет. "

Липсата на управническа стратегия е била една от сериозните мини пред ръководството, означи журналистът.

" Няма нищо по-лошо от безредие, а безвластието се получава, когато има политическа рецесия. За нас е по-добре да има устойчиво ръководство сега, въпреки и с по-кратък небосвод. Въпросът е дали ще може да се пречупи егото на тази или онази партия. "

" Ако Има Такъв Народ могат да одобряват държавно управление, в което да не участват Кирил Петков и Асен Василев, Има Такъв Народ ще могат да вземат участие. Спорът е на това равнище. Остава госпожа Корнелия Нинова, която може да се окаже единственият водач на обединението министър и в този кабинет, може и тя да отстъпи ", уточни Емил Спахийски.

Спахийски е на мнение, че президентът изрично не желае длъжностен кабинет.

" И би провел в промеждутъка сред втория и третия мандат поредност от срещи с всички партии, които е допустимо да създадат държавно управление. Логичното е да даде на Демократична България, защото Има Такъв Народ към този момент имаха шанса да вършат държавно управление, Българска социалистическа партия също имаха шанса. Единствената партия от тази коалиция, която не е имала опита да направи каквото и да е държавно управление, са Демократична България. "

Служебно държавно управление може да стабилизира страната, само че след избори отново ще пристигна същият безпорядък, сподели още Емил Спахийски. По думите му " по-добре в този момент да има някаква сделка, коалиция с явен небосвод, в сравнение с да вървим към нови опити ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР