Кризата май е ударила по джоба и Мая Манолова. Бившата

...
Кризата май е ударила по джоба и Мая Манолова. Бившата
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Мая Манолова виси с две сметки за ток

Кризата май е блъснала по джоба и Мая Манолова. Бившата омбудсманка е задлъжняла с над 600 лв. към „ Електрохолд ”, което доставя с електричество столицата. Русолявата партийна лидерка виси с две неплатени сметки за софийския си апартамент, научи Lupa.bg.

Едната е за 324 лв. и 71 стотинки с краен период за заплащане 30 януари, което значи, че лидерката на „ Изправи се, България ” е пред следващото прекъсване на електрозахранването в жилището си.

Има и втора неплатена сметка за 336,18 ст., която също чака погасяване.

Съседи на Манолова от софийската улица „ Русалийски проход ” в квартал „ Хладилника ”, където е апартаментът й, споделят, че кюстендилката не за пръв път получавала предизвестия от ЕРП-то за неплатени отговорности и закани за прекъсване на тока в столичния й дом.

Понякога сумите били много по-символични. През предходната есен били на път да й „ пернат шалтера ”, тъй като не намерила време да погаси обвързване от 36, 80 лева Насред зимата на 2022 година обаче измежду комшиите се разчуло, че дължала над 460 лв. за електричество.

Очевидно Манолова употребява постоянно софийското си жилище, който е напълно неин, въпреки обществено да споделя, че съжителства в пернишкото село Рударци дружно със брачна половинка си Ангел Найденов.

За сметките на първокласната им вила там с обилен двор, беседка и барбекю се грижел Найденов, споделят от обкръжението на фамилията. Не е ясно обаче за какво Манолова редовно не заплаща сметките на софийското си жилище – дали поради липса на време, пари или заплеснатост, чудят се нейни съседи.

Въпреки че Мая и Ангел са поданици на едно от най-елитните села в покрайнините на София, където редица звезди имат къщи, битовите им несгоди там също не секват.

Бившият министър постоянно се жалва в обществените мрежи я от режим на водата, я от липса на ток. Проблемът с честите прекъсвания на електричеството във вилата им в Рударци не бил, че Найденов не плащал сметките в точния момент като жена си, а че се подавало доста ниско напрежение и всички уреди се изключвали.

На ден токът спирал по 2-3 пъти, и то за повече от два часа, оплакват се и други поданици на баровското село, спечелило си прозвището пернишкия „ Бевърли хилс “. Въпреки полевите условия, някогашният боен министър избира чистия селски въздух и луксозната панорама към Витоша, вместо жилището на жена си в София, където тя отсядала от време на време сама.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР