Криза на легитимността има и тя не може да бъде

...
Криза на легитимността има и тя не може да бъде
Коментари Харесай

Проф. Маринов видя близкия край на сглобката: ГЕРБ и ДПС се дистанцират от ПП - не искат в калта

Криза на легитимността има и тя не може да бъде преодоляна. Единственото опрощение за това необикновено сглобяване, на тази сглобка по този начин наречена, е да получим нужните за обществото резултати. Чакаме да забележим действителните резултати, тъй като такива няма. Това сподели пред Българска национална телевизия стратегическият консултант на президента - проф. Александър Маринов, разяснявайки откритата война сред " Дондуков “ 1 и " Дондуков " 2, която ескалира в последните дни.

" Имаше други вероятни конфигурации, само че те по разнообразни аргументи, не се случиха “, проучва Маринов раждането на държавното управление на сглобката.

Според него, сегашната власт първо взимала решенията, а по-късно започвала да мисли за детайлите и следствията от тези решения.

Маринов съобщи още, че в последните дни, се наблювали едни нападателни изявления от представители на Политическа партия. ГЕРБ пък правили изявления против президента, само че те били в границите на политическото възпитание.

“ГЕРБ и Движение за права и свободи се дистанцират от ППДБ, тъй като не желаят да бъдат вкарани в калта и напълно рационално ги оставят да затъват. Те може да са в сглобка, само че си остават съперници “, видя Маринов близкия завършек на държавното управление.

" Вероятно на последователите на Политическа партия и Демократична България не им е прелестно, че се откри отговор на въпроса " Кой? “. Свой “, приключи Александър Маринов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР