Критиците на публичното пускане на ChatGPT през ноември 2022 г.

...
Критиците на публичното пускане на ChatGPT през ноември 2022 г.
Коментари Харесай

Microsoft казва, че съперниците на САЩ започват да използват генериращ AI в офанзивни кибер операции

Критиците на общественото стартиране на ChatGPT през ноември 2022 година и последващите издания от съперници настояват, че е било безконтролно преждевременно, като се има поради, че сигурността е значително следваща мисъл в тяхното развиване.

Microsoft съобщи в сряда, че съперниците на Съединени американски щати, основно Иран и Северна Корея и в по-малка степен Русия и Китай, стартират да употребяват генеративен изкуствен интелект (AI), с цел да провеждат или провеждат нападателни кибер интервенции.

Технологичният колос съобщи, че е разкрил и прекъснал, в съдействие с бизнес колегата OpenAI, закани, които са употребявали или са се пробвали да експлоатират създадената от тях AI технология.

В, компанията от Редмънд, Вашингтон, сподели, че техниките са били „ в ранен етап “ и нито „ изключително нови, нито неповторими “, само че че е било значимо да бъдат разкрити обществено, защото противниците на Съединени американски щати употребяват широкоезични модели, с цел да разширят способността си да пробиват мрежи и да про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР