Критиците критикуваха Хънтър Байдън в сряда, след като той заяви

...
Критиците критикуваха Хънтър Байдън в сряда, след като той заяви
Коментари Харесай

Хънтър Байдън е изправен пред негативна реакция заради твърдението, че баща му не е участвал в бизнес сделки: `Клъжесвидетелстване`

Критиците подлагаха на критика Хънтър Байдън в сряда, откакто той съобщи по време на встъпителното си изказване пред надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите, че той „ не е въвличал “ татко си, президента Байдън, в неговите бизнес покупко-продажби.

Хънтър се появи на Капитолийския рид за показания при закрити врата като част от настоящото следствие на комисиите за импийчмънт на татко си, където той упрекна републиканците, че нямат доказателства, които да оправдаят тяхното следствие.

„ Головете се движат “, написа републиканският пълководец Стив Гест в обява на X. „ Джо Байдън споделяше, че [ в никакъв случай не е приказвал с Хънтър за бизнес връзките му. Хънтър Байдън в този момент играе сладки лингвистични игри. "

" НАПОМНЯНЕ:  Имейли, текстове, фотоси, гласови известия, регистрационни файлове на гости, и свидетелските показания демонстрират, че Джо Байдън е бил ЗАМЕСЕН в задграничните бизнес покупко-продажби на сина си Хънтър “, написа Гест по-късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР