Критиките на руския президент Владимир Путин към страната ни за

...
Критиките на руския президент Владимир Путин към страната ни за
Коментари Харесай

Депутатите се разминаха за какво точно ни критикува Путин

Критиките на съветския президент Владимир Путин към страната ни за отхвърли да строим " Южен поток " отекнаха в Народното събрание.

 Путин остро атакува България, Европа не трябвало да е като нас
Путин остро атакува България, Европа не трябвало да е като нас

България показала уязвимост и некадърност да отбрани националните си ползи

Депутатът от ГЕРБ и ръководител на енергийната комисия Делян Добрев отхвърли да разяснява думите му. Знаете при какви условия планът беше спрян , съобщи в коридорите той. Добрев, който е някогашен енергиен министър, разясни, че сме получили рецензии по метода, по който планът се е структурирал при кабинета Орешарски . Пак тогава е имало проблеми с връзката с Европейска комисия.

Не е имало външен напън , съгласно депутата от ГЕРБ.

ГЕРБ стопираха " Южен поток " , незабавно дадоха отговор депутатите от Българска социалистическа партия.
Драгомир Стойнев уточни, че сме имали подготвеност да осъществяваме плана . Тръбите са били на пристанищата във Варна и Бургас. Нека не забравяме, че госпожа Бъчварова (бившият вицепремиер Румяна Бъчварова - б.р.) се хвалеше , че ГЕРБ е партия, която е спряла три съветски плана, посочи аленият народен представител.

По мнението му прекъсването на плана е поради процесите в Европа по това време , както и поради обстановката в Украйна. Този план е нужен, счита още Стойнев.

България би трябвало да има сигурност на доставките , акцентира още той. Този план обаче към този момент не може да се осъществя. По мнението на аления народен представител би трябвало да имаме пряк достъп до природен газ . Върху страната ни не е имало напън, стана ясно и от неговия коментар.

Критиките на Европейска комисия били към три държавни управления, освен към Орешарски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР