Критиките към португалския селекционер Фернандо Сантош след отпадането в Катар

...
Критиките към португалския селекционер Фернандо Сантош след отпадането в Катар
Коментари Харесай

Джорджина към Фернандо Сантош: Не можете да подценявате най-добрия играч в света

Критиките към португалския селекционер Фернандо Сантош след отпадането в Катар не престават от всевъзможни страни. В тях се включи и брачната половинка на Кристиано Роналдо - Джорджина, която изрази разочарованието си от решението на треньора да остави Роналдо на пейката.

" Днес твоят другар и треньор сбърка с решението си. Този другар, за който казваш толкоз доста думи на удивление и почитание. Същият другар, който, пускайки те на терена, видя по какъв начин всичко се промени, само че беше прекомерно късно. Не можете да подценявате най-хубавия състезател в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не може да се застъпите за някого, който не го заслужава. Животът ни дава уроци. Днес не загубихме, през днешния ден се учихме ", написа половинката на Роналдо в Instagram.

37-годишният нападател влезе в игра при започване на втората част, само че не съумя да измъкне Португалия. " Мореплавателите " отстъпиха с 0:1 на сензацията Мароко и се простиха с очакванията си за първа международна купа. Мондиалът в Катар беше и последната опция за Роналдо да стане международен първенец.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР