Критиката на Шварценегер срещу противниците на носенето на маски струваха

...
Критиката на Шварценегер срещу противниците на носенето на маски струваха
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер загуби спонсор след като обяви неносещите маски за малоумници

Критиката на Шварценегер против съперниците на носенето на маски костваха на звездата загубата на огромен корпоративен спонсор на идното съревнование по културизъм Arnold Classic в Охайо, заяви „ USA TODAY ”.

Актьорът от „ Терминатор ” и някогашен губернатор на Калифорния приказва за тежестта на пандемията в изявление за CNN по-рано този месец и назова американците, отказващи да носят маски. Той също по този начин добави: „ По дяволите вашата независимост ”.
 Арнолд Шварценегер се имунизира (ВИДЕО) Арнолд Шварценегер се имунизира (ВИДЕО)
Суперзвездата Арнолд Шварценегер се имунизира против COVID-19 в четвъртък. Това заяви самият той в Twitter и разгласява видео от събити...

В резултат на това компанията за спортни добавки REDCON1 предходната седмица разгласи, че няма да спонсорира надпреварата по културизъм на Шварценегер идващия месец поради „ рисковите “ и „ антиамерикански “ забележки на артиста.

„ С откровена горест оповестяваме, че REDCON1 реши да приключи цялата си поддръжка за Arnold Classic и други събития, свързани с Аrnold по света “, написа създателят на REDCON1 Аарон Сингерман в Instagram.

Въпреки че REDCON1 спонсорира Arnold Classic в продължение на съвсем десетилетие, Сингерман сподели, че компанията му е " патриотична марка ”, която поддържа " свободата на избор ". „ Всеки, който споделя „ по дяволите вашата независимост “, не е американски родолюбец ", съобщи Сингерман.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР