Критикът на Кремъл и понастоящем затворник Алексей Навални, който през

...
Критикът на Кремъл и понастоящем затворник Алексей Навални, който през
Коментари Харесай

Навални: С Путин много си приличаме

Критикът на Кремъл и понастоящем пандизчия Алексей Навални, който през юни беше изместен от колония с общ режим в колония със непоколебим режим, разказа всекидневието си в обява в " Инстаграм ", като в закачлив звук го съпостави с живота на съветския президент Владимир Путин.

" Всички имат елементарни решетки, само че аз разполагам с глуха 6-метрова ограда, каквато видях единствено в нашите следствия за дворците на Путин и Медведев ", написа Навални в петък. " Министрите на Путин го изчакват в приемни по 6 часа, при моите юристи не ме пускат 5-6 часа. В бараката си имам колонка, от която мощно звучат песни като " Слава службе в ФСБ ", само че и при Путин мисля, че е по този начин. Вярно е, че приликите свършват дотук ", добави той.

Опозиционерът изложи основни разминавания в всекидневието на двамата. Навални ставал в 06:00 часа сутринта, следвало физзарядка, закуска, претършуване и работа.

" На работата седиш 7 часа на шевна машина на табуретка под височината на коленете. В 10:20 часа - 15-минутна отмора за обяд. След работа продължаваш да седиш. Няколко часа на дървена скамейка под портрет на Путин. Това се назовава " възпитателно мероприятие ", продължи Навални. " Путин, както е известно, спи до 10:00 часа, след това плува в басейн и похапва извара с мед ".

Но тези условия не отчайвали политика.

" Познавате ме, аз съм оптимист по душа и диря светлата страна на нещата даже при битуване в мрачевина. Развличам се, както мога. Ето, до момента в който шия научих монолога на Хамлет на британски. Истината е, че пандизчиите от моята промяна настояват, че като затворя очи и стартира да мрънкам нещо на британски от времената на Шекспир от рода на " in thy orisons be all my sins remembered " ме гледат все едно приканвам дявол. Но аз изобщо и не се възнамерявам за такива неща: призоваването на дявол би било нарушаване на вътрешния устав ".

Леонид Волков, който е непосредствен поддръжник на Навални, посочи пред " Дойче веле ", че основният опозиционер на Путин живее в " условия на изтезания ".

Според него политиците се пробват да го лишат от всевъзможен контакт с външния свят и да подкопаят здравето му.

" Алексей има проблеми с гърба, които към този момент доведоха до огромно утежняване предходната пролет; в този момент режимът е проведен по този начин, че той седи в неуместна поза по 70-80 часа седмично ", изяснява Волков.

Освен това особено отреденото време за срещи с юристи се припокрива с извънредно нужни потребности на Навални. Той постоянно е принуждаван да избира дали да се срещне с юрист или да се нахрани, или измие. А времето за срещите е доста лимитирано, изяснява Волков. Той интерпретира шеговитата обява на Навални като сигнал, че ситуацията му е сериозно.

На 22 март съдът осъди Алексей Навални на 9 години непоколебим режим по делото за " машинация и засегнатост против съда ", след което той беше изместен в колония със непоколебим режим в Мелихово.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР