Критично остава състоянието на 4-годишното дете в Благоевград, което получи

...
Критично остава състоянието на 4-годишното дете в Благоевград, което получи
Коментари Харесай

Оперират в „Пирогов” детето, което получи тежки изгаряния след игра с бензин и кибрит

Критично остава положението на 4-годишното дете в Благоевград, което получи доста тежки изгаряния след игра с бензин и кибрит в двора на къщата на фамилията.

Предстои му интервенция в „ Пирогов ”, където е превозено, заяви Нова телевизия.

Първоначално се появи информация за домашно принуждение, а по-късно - за битов случай по време на игра сред деца.

Майката призна, че по време на случая е била в къщата с бебето и други две деца, до момента в който двете по-големи момченца си играели сами на открито. Семейството има пет момчета. През това време бащата е бил на работа.

„ Бях у дома и готвех, а детето играеше на открито с братчето си. Внезапно видях, че се е запалил. Другото дете сподели, че са си играли с пластмаса и са паднали на огън. Съпругът ми беше на работа, а синът ми плачеше за татко си, който пристигна в Спешното поделение от работа ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” майката на детето Мирела.

По думите ѝ брачният партньор ѝ няма никаква виновност за случая, каквато информация се появи в началото. „ Детето доста обича татко си и го търси постоянно. Не използваме бензин. Вкъщи няма такава запалителна течност. Когато видях, че детето гори, незабавно на помощ се притекоха родственици и съседи ”, показва дамата.

Бащата описа, че евентуално децата са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са запалили. Той изрично отхвърли обвиняванията, че е отговорен за случая. Семейството има пет деца, всички са момчета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР