Критична е била през нощта ситуацията на ГКПП Капитан Андреево-Капъкуле“,

...
Критична е била през нощта ситуацията на ГКПП Капитан Андреево-Капъкуле“,
Коментари Харесай

Наводнение през нощта на „Капитан Андреево-Капъкуле“ 

Критична е била през нощта обстановката на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево-Капъкуле “, наводнен поради изобилните превалявания в Одрин, оповестява. Временно пунктът е бил затворен. Наложило се е към 25 автомобила, напускащи Турция, да бъдат изведени с влекач от водата.

Час преди среднощ от Генералното консулство в Одрин оповестяват:
„ Поради изобилните превалявания в района на Одрин, има наводняване на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле, което докара да прекратяване на пропускането през пункта.
Бяхме известени в 22.30 на 02.09.2022, че е възобновено пропускането на вход и излаз от Турция за тежкотоварни коли и на вход в Турция за леки коли. Остава възпрепятствано прекосяването през пункта на излаз от Турция за леки коли.
Към сегашния миг службите за отбрана на популацията при бедствия и повреди работят по отводняването на пункта.
Препоръчваме на българските жители да обмислят различни направления през Граничен контролно-пропусквателен пункт Пазаркуле- Граничен контролно-пропусквателен пункт Кастанес (Гърция) и по-късно през Граничен контролно-пропусквателен пункт Ормени- Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Вайвода (Свиленград) или през Граничен контролно-пропусквателен пункт Хамзабейли- Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, като биха могли да получат настояща информация посредством дежурния телефон на ГК-Одрин за незабавни случаи с български жители в почивни и празнични дни е 0090 533 6298164. "

Към 6 ч. тази заран от Групово дело „ Гранична полиция “ оповестяват, че на границата с Република Турция трафикът е натоварен на всички контролно-пропускателни пунктове на вход за леки коли.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР