Кристофър Ройбъл, ветеран от Афганистан, е един от 59-имата, които

...
Кристофър Ройбъл, ветеран от Афганистан, е един от 59-имата, които
Коментари Харесай

Крис Загина Трагично Във Вегас. Това, Което Е Написал Във Фейса Ни Изтръгна Душата, Как Е Знаел!

Кристофър Ройбъл, деец от Афганистан, е един от 59-имата, които починаха при ужасяващата пукотевица в Лас Вегас в неделя вечерта. Оказа се, че той е оставил злокобно известие във Facebook месеци преди гибелта си, оповестява изданието Business Insider.

Съобщението от 18 юли стартира с тревожния въпрос, от който доста ветерани се опасяват: " Какво е чувството, когато стрелят по теб? "

" Моят отговор постоянно е бил еднакъв - чувството е боязън и яд ", заключава Ройбъл.

В Белия дом паметта на жертвите от нещастието бе почетена с минута безмълвие, знамената там и в постройката на Конгреса бяха спуснати на половина.

Тръмп ще посети Лас Вегас на следващия ден.

Оказва се, че стрелецът е имал доста повече оръжия, в сравнение с бе обявено в началото. В стаята на причинителя Стивън Падок в хотел " Мандалей Бей " са открити 23 огнестрелни оръжия от разнообразни калибри, в това число автомати, и още 19 в дома му в Мъскийт, щата Невада, на към 120 км от Лас Вегас, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Падок е работил самичък съгласно следователите. Той се е самоубил, когато полицейският отряд за бързо реагиране взривил вратата на хотелската му стая.

Шерифът на Лас Вегас Джоузеф Ломбардо сподели, че оръжията, открити в хотелската стая, евентуално са били пренесени допълнително от 10 куфара. Някои от пушките са били с оптични мерници.

В колата на стрелеца е открит амониев нитрат, който може да се употребява за направа на взривни субстанции. В дома на нападателя в Мъскийт с изключение на 19-те огнестрелни оръжия са открити и хиляди патрони, както и взривни субстанции.

ФБР отхвърли версията за джихадистки атентат, макар че радикалната организация " Ислямска страна " пое отговорността за нападението.

ИД твърди, че Падок приел исляма преди няколко месеца и в изказването си го назовава " Абу Абделбер Американеца ".

" На този стадий не сме открили никаква връзка с интернационална терористична организация ", съобщи сътрудникът от ФБР Арън Рауз. В момента не се отдава желание на нито една версия. Следователите не са разкрили никакви текстове или послания, съобщи Ломбардо, който назова причинителя " вълк единак ".

Ерик Падок, братът на нападателя, сподели, че Стивън е бил бил състоятелен, не е имал избрани религиозни или политически убеждения и " въобще не е бил обожател на оръжията ".

Стивън Падок не е бил престъпно проявен, за разлика от татко си Патрик Бенджамин Падок - банков обирджия, който е бил в листата на ФБР за най-издирвани лица през 60-те години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР