Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. Песента им

...
Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. Песента им
Коментари Харесай

Кристо и Лора Караджова намериха нов смисъл да са дует

Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. Песента им „ Нов смисъл ” беше показана премиерно в You Tube. „ Нов смисъл ” е основана с пулса на модерната R’n’B и поп музика, само че е запазила и характера на частите, с които България заобича Кристо и Лора. Посланието на песента е обич, грижа и че човек в никакъв случай не би трябвало да се предава в любовта, а да търси нов смисъл.

Видеото към нея включва зашеметяващи визуализации - от очарованието на красивите дами до плача на диви спортни коли. Как тези фрагменти кореспондират с посланието?



“Луксът е разследване от триумфа. Той не е нещо неприятно. Луксът не би трябвало да се заобикаля, в случай че се подчертае по какъв начин се стига до него. И че той е просто едно разследване от добре и почтено свършена работа. Той не би трябвало да е самоцел. Не е нужно да се бяга от него, не е нужно да се бяга от секса. Ние всички сме хора, ние по този начин вършим хора. Но има разлика сред вулгарното и в лукса, и в секса. Т.е. това са неща от живота, въпросът е по какъв начин подхождаш, по какъв начин ги споделяш и какво казваш на хората с тях ”, изяснява Кристо.

Двамата с Лора Караджова преплитат своите професионални пътища през 2012 година и до 2015 година имат четири №1 сингли в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета, следва да се разгласят първите дати от тяхното национално турне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР