Кристияно Роналдо се постара доста това лято, за да напусне

...
Кристияно Роналдо се постара доста това лято, за да напусне
Коментари Харесай

Обсъждат шокиращ вариант за заместник на Кристияно Роналдо

Кристияно Роналдо се постара много това лято, с цел да напусне Манчестър Юнайтед, само че след серията от провалени опити трябваше да се прибере на „ Олд Трафорд “, където обаче към този момент е недолюбван от съвсем всички.

Това даде опция на таблоидите на „ острова “ за голям брой спекулации, а една от тях е обвързвана с евентуалния му заместител в клуба. Sport Bible счита, че това може да е 35-годишният Джейми Варди от Лестър Сити.

Легендата на „ лисиците “ неведнъж е заявявал, че няма без да пита да изневери на клуба, признавайки, че без доверието, което му е гласувано през 2012 година, през днешния ден е нямало никакъв късмет да бъде този футболист, който е.

Варди обаче навлиза в последната година и контракта си. Снощи в същата обстановка бе и Каспер Шмайхел, с цел да забележим по какъв начин капитанът на Лестър пое в посока Ница.

Джейми Варди от дълго време е преследван от грандовете във Висшата лига и ето, че даже към края на спортната му кариера има опция това да се случи и то не къде да е, а в „ Театъра на фантазиите “.

Що се отнася до Роналдо, подготвени сме да се обзаложим, че ще бъде продаден. Въпросът е единствено - къде?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР