Кристияно Роналдо е любител на бързите скорости не само на

...
Кристияно Роналдо е любител на бързите скорости не само на
Коментари Харесай

Роналдо се поглези с ново Bugatti за €10 млн.

Кристияно Роналдо е фен на бързите скорости освен на терена, само че и отвън него. Доказателство за това е препълненият му със суперавтомобили гараж, в който напълно скоро ще се настани още едно украшение на стойност €10 млн., научихме от Bild.

Изданието твърди, че португалската суперзвезда е поръчала идното украшение в сбирката на Bugatti, което ще бъде с наименованието Centodieci, което в превод значи „ 110 “. Препратката е към емблематичния модел EB110 от 1991 година, който печели наградата за най-бърз автомобил през въпросната година.

Возилото е с 16 цилиндъра, които дават мощ от внушителните 1600 конски сили. Само 10 от тези зверове ще бъдат създадени от сръчните ръце на инженерите на Bugatti в Молсайм, Франция. Колата е планувана да развива 100 км/ч за 2,4 секунди, а оптималната скорост ще бъде целеустремено лимитирана до 380 км/ч с оглед интернационалните регулации.

Роналдо нощес се трансформира в първия футболист, достигнал до 58 кариерни хеттрика, разписвайки се на три пъти против Люксембург. Това наподобява ще бъде един добър метод, с цел да го отпразнува.

Cristiano Ronaldo has bought Bugatti Centodieci for $64 million.

A car that only has 10 copies in the world.
— The CR7 Timeline. (@TimelineCR7)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР