Кристиян Талев, както е истинското име на Криско, очевидно е

...
Кристиян Талев, както е истинското име на Криско, очевидно е
Коментари Харесай

Бомба! Най-Голямата Звезда В България Вдига Тайна Сватба! Вижте Влюбените Гълъбчета, Честито На

Кристиян Талев, както е същинското име на Криско, явно е сключил брак с хубавицата и савдигнали скрито женитба без медиите да надушат по кое време и къде се е състояло събитието.

За това загатна някогашната стюардеса, която в Instagram към този момент се подвизава с семейството на половинката си, написа Хот Арена. В профила на изпълнителя почитателите му непрестанно питат дали в действителност той и Цвети са се врекли във безконечна обич публично, само че той пуска закачливи мнения, че й е дал единствено годежна тениска, а не пръстен, с логото на неговата продуцентска компания „ Адаманд “.



Дори и да е имало женитба, това е напълно натурален процес на връзките на двамата влюбени. Още преди 2 месеца се заприказва, че танцьорката е бременна от артиста. Спекулацията стана още по-достоверна, откакто в няколко следващи изявленията Криско съобщи, че е подготвен да стане баща, а госпожа Талева понижи професионалните си задължения съвсем до най-малко и даже се отхвърли от работата си като стюардеса. Е, можем единствено да кажем честито и да пожелаем благополучие и шанс на младото семейство!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР