Кристиян Стоянов от Берковица зае 17-та позиция в дългата дисциплина

...
Кристиян Стоянов от Берковица зае 17-та позиция в дългата дисциплина
Коментари Харесай

Кристиян Стоянов се представи отлично на Европейското първенство по биатлон за младежи

Кристиян Стоянов от Берковица зае 17-та позиция в дългата дисциплинираност на Европейското за младежи по биатлон. Индивидуалните дисциплини на 15 км. и 12.5 км. са записани за втория спортен ден от тазгодишното Европейско състезание за младежи и девойки, което се организира в Поклюка (Словения).
Кристиян Стоянов реализира най-хубавия български резултат в надпреварата при момчетата. Талантливият биатлонист сбърка два пъти на стрелбището и приключи на 17-та позиция в крайното класиране.
Още трима родни състезатели участваха в конкуренцията. Християн Георгиев е 71-ви със седем пропуща, Петър Вълчев е 89-ти със същия брой санкции, а Борислав Яврийски остана 99-ти с общо девет наказателни минути.
Европейски първенец при младежите стана Саид Каримула Халили от Русия, който сбърка единствено един път. Сребърното отличие е за различен биатлонист на "сборная " - Василий Томшин. Третото място е за чехът Витеслав Хорниг.
По-късно денем ще се организира и дамското съревнование с присъединяване на Милена Тодорова, Мария Здравкова и Любомира Пехливанска.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР