Кристиян, синът на Христо Сираков от бившата манекенка Ирен Онтева,

...
Кристиян, синът на Христо Сираков от бившата манекенка Ирен Онтева,
Коментари Харесай

Ирен Онтева показа сина си от Христо Сираков - негово копие

Кристиян, синът на Христо Сираков от някогашната манекенка Ирен Онтева, е негово копие. Колкото повече пораства младежа, който този юни означи 16-тия си рожден ден, толкоз повече чертите му припомнят тези на татко му, който си отиде от този свят на 22 септември предходната година. Това стана явно от фотография, която майка му Ирен показа преди дни в инстаграм.

„ Незабравимо лято на прелестно място. С най-любимите ми хора ”, написа безконечната хубавица към фрагмента, сниман в Монте Карло. Всъщност напоследък Ирен Онтева прекарва повече време в чужбина, само че както е казвала, обича България и обича да се връща. Заради фрагментите от разходки и заведения за хранене в Монте Карло, Сен Тропе, Рим, а това лято и от гръцкия остров Миконос, още предходната година се появиха клюки, че за благоденствието на хубавицата се грижи състоятелен предприемач. Твърди се, че новата й тръпка е възрастен италианец. Не било инцидентно, че прекарва много време в Сен Тропе, както проличава от профила й в инстаграм, защото с новия си мъж се открили точно там. Синът й Кристиян очевидно постоянно й гостува. Младежът учи в България, което е и една от аргументите някогашната манекенка постоянно да си идва у нас.

„ Синът ми бе толкоз мощен, държа се в действителност като един огромен мъж и преодолява всяка една спънка в живота си. Много ще му липсва татко му, защото той е в една такава възраст, едвам на 15 години. Той занапред има потребност от татко си, само че това е – животът продължава ”, сподели Ирен тогава във връзка загубата на Христо Сираков. Бизнесменът, който бе измежду издателите на „ Плейбой ” и съорганизатор на състезанието „ Мис Плеймейт ”, в светските среди бе прочут безгрижник и познавач на женската хубост. Той си отиде от този свят, откакто претърпя тежък инсулт, наложил интервенция. Няколко месеца по-рано Христо Сираков боледувал от ковид, само че съумял да се пребори. Уви, малко по-късно го цапва инсулта. „ В тези моменти общо-взето човек не знае какво да каже. В първия миг намираш се в един потрес, след което си споделям: „ Бога ми, животът продължава. Единствено поради синът ми ”, показа Ирен Онтева за загубата.

Кристиян се ражда на 3 юни 2005 г . Баща му и майка му се разделят, преди той да навърши годинка. Слуховете и медийният интерес към разлъката не стихват близо година, евентуално и тъй като двамата имали интервал на недоразумение. В последна сметка го преодолели, след което Христо и Ирен били в топли другарски връзки и се чували непрекъснато. Бизнесменът прекарвал всяка свободна минута със сина си Кристиян и щерка си Анна-Мария, която е от връзката му с манекенката Мария Бешлиева. Наследницата на Сираков приказва италиански, британски и испански. Анна-Мария имала доста мощна връзка с татко си, въпреки че когато учела в влиятелен университет във Флоренция, нямали опция да се виждат постоянно, само че пък били в непрекъснат телефонен контакт. Тя му споделяла всичко, а баща й я подкрепял и окуражавал. Толкова непосредствен татко й бил и с кака й Деница, която е щерка на майка им Мария Бешлиева от предходна връзка. Деница била 11-годишна, когато стартира връзката на майка й с предприемача. Христо Сираков се грижел за нея като за свое дете, помагал с каквото може, до момента в който не приключила университет. В прелестни връзки били и след раздялата му с майка й.

Кристиян също бил мощно завързан към татко си . Милионерът се държал с него като със зрял човек, още от както бил дребен, само че несъмнено, това не пречело да го глези. Бизнесменът е споделял преди години, че със сина му обичат да карат дружно ски, мотори, лодки и коли. „ Виждам в него себе си ”, признавал е предприемачът. Когато преди време споделя тези думи, Христо Сираков евентуално е имал поради характера на сина си. Днес обаче те са също толкоз правилни и за външността му, тъй като Кристиян извънредно доста наподобява на татко си. При свои редки медийни изяви Христо Сираков е споделял със удовлетворение, че трите му деца доста се обичат и непрекъснато се търсят.

„ Аз съм претърпял доста нещастия и ужасни неща - произшествия, стихии в намерено море, корабокрушения, загуба на родител, и не съм от тези татковци, които желаят децата им да станат световноизвестни, желая моите наследници да бъдат щастливи и да имат естествен стойностен живот, нищо повече ”, споделял е предприемачът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР