Кристиян Шкварек, Фейсбук Поредните избори, поредното бабуване да се вземат

...
Кристиян Шкварек, Фейсбук Поредните избори, поредното бабуване да се вземат
Коментари Харесай

Шкварек: Вече живеем в държава, която няма право да бъде управлявана, ако не участват умнокрасивите

Кристиян Шкварек, Facebook

Поредните избори, следващото " бабуване " да се вземат ГЕРБ и ППДБ. Сега ще стартира следващият рунд ухажване " момата " ППДБ (тя май от дълго време не е мома, но това настрана) да пристане на момъка.

И цялата страна ще следи със спотаен мирис нейните реакции, претенции, условия, решение, без значение дали е втора, трета или в случай че ще десета по величина политическа мощ.

Защото, наподобява, към този момент живеем в страна, която няма право да бъде ръководена, в случай че в ръководството не вземат участие умнокрасивите. Задължително. Това е изискването, от което изобщо стартира всеки диалог за евентуално ръководство. И когато бяха първи, и когато бяха втори, и когато са трети.

Сякаш тези хора, тази общественост и техните политици са абонирани за властта у нас. По силата на своя пощенски код и опцията да пият биричка и да си вършат селфита на жълтите павета след работа.

А в действителност е поради ирационалния боязън на останалите партии от подобен хепънинг.

Докато продължава да ги е боязън от това, всички останали ще живеем по насила в индийския сериал на име " Ще пристане ли момата ППДБ този път? ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР