Кристиян на 24 години изчезва на 8 декември от работното

...
Кристиян на 24 години изчезва на 8 декември от работното
Коментари Харесай

Огромна драма! Майка реве й се къса - синът й изчезнал след обир на заложна къща, шефовете му плашат да й го върнат в ковчег!

Кристиян на 24 години изчезва на 8 декември от работното си място - заложна къща в Костинброд.   " Обади се сътрудника му, който пита къде е. Каза, че къщата е разрушена, а следите водят към него. Собствениците споделиха, че са изчезнали 3000 лв., половин кг злато и сак с преносими компютри и телефони. на стойност 49 000 лв.. От април е в заложната къща. Винаги се е държал с почитание към тези хора и не е казвал нещо, което може да ги засегне ", съобщи майката на момчето.

" Аз не виждам смисъл да го направи. Парите не са нищо - 3000 лв. какво са? При първия ни диалог със шефовете му имаше лека опасност, може би са били под афект. Казаха ни да се съобщи синът ми, тъй като другояче щял да бъде в ковчег. После обаче се видяхме и приказваха обикновено с мен, споделиха ми, че е бил добър чиновник ", съобщи майката. " От полицията никой не ни търси. Той няма кола, не се е чувал с нито един от приятелите си. Не знаем какво е станало ", сподели татко му.



С отвращение родителката показа, че момчето е престъпно проявено. " Беше арестуван със скутер, до момента в който е използвал наркотични субстанции. Това няма никаква връзка със случая ", сподели тя.   " Криси, в случай че ме виждаш, просто се покажи и ни дай сигнал. Само желая да знам, че си жив ", обърна се към сина си през сълзи дамата и даде обещание, че в случай че той е отговорен, ще изтегли заем и ще върне открадното. " Преди 4 години го пребиха свиреп. Отидохме да му помогнем, като разбрахме и нападателят бе още там. Беше с бухалка и атакува и нас. Скарали се поради спукани гуми. Още се съдим с този човек ", разкри тя.

Нова тв, Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР