Кристиян Манев се класира на почетното второ място на Formula

...
Кристиян Манев се класира на почетното второ място на Formula
Коментари Харесай

Изключителен успех за Кристиян Манев на Formula Kite PanAmericans

Кристиян Манев се класира на почетното второ място на Formula Kite PanAmericans при изключителна конкуренция на участвалите над 30 състезателя от 13 страни в едно от най-силните надпревари на американския континент, което се организира в Кабарете (Доминиканска република).

При доста сложни условия и бързо изменяща мощ напразно, опитният играч на Яхтклуб Черноморец (Бургас) се пребори с предизвикването и сподели, че е мощен противник.

Както разяснява Ари Барши, играч в клас ILCA и предоставящ техническа поддръжка по време на събитието, впечатлен от кайтбордистите:

„ Тези спортисти би трябвало в действителност да имат необикновен надзор над хвърчилото и дъската, с цел да завоюват събитието в Кабарете тази година. На върха на огромните талази има внезапни промени и пориви напразно, които нормално не идват с пасатите от изток. “

И в действителност имаха необикновен надзор. След извършените гонки Кристиян Манев затвърди положителната си форма, спечелвайки второ място при Men Open Trophy.

Очакваме следващата сполучлива година за състезателя на ЯК Черноморец Бургас! 2023 година е извънредно значима за даровития български национал, от който чакаме положителни достижения през сезона и на квалификациите за Олимпиадата в Париж 2024 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР