Кристиян Иванов е човекът, когото най-често можеш да срещнеш около

...
Кристиян Иванов е човекът, когото най-често можеш да срещнеш около
Коментари Харесай

Кристиян Иванов - човекът Свежест

Кристиян Иванов е индивидът, който най-често можеш да срещнеш към плодовете и зеленчуците в столичния магазин Lidl на бул. " Черни връх ". И не тъй като се чуди какво да избере, а тъй като точно той е индивидът " Мениджър прохлада ". Работи в Lidl към този момент 5 години. През последната една година обаче тази роля ще му бъде отреждана най-често - тъй като я прави с готовност и като че ли той е клиентът.

За Кристиян работата като " Мениджър прохлада " стартира още преди да е отворил магазинът, със зареждането на стоката. " Средно дневно зареждаме към 5-6 палета. Правим го повече хора, с цел да е по-бързо ", споделя той. След това секторът остава напълно в негови ръце за най-важното - инспекцията на свежестта. " Проверявам деликатно всеки един плод и зарзават. Оглеждам ги обширно и в случай че някой не наподобява добре или самият аз не бих купил, го махам ", изяснява Кристиян.

В Lidl продават над 120 типа плодове и зеленчуци. Сметката е лесна - почти толкоз ревизира и самият той всекидневно. В началото му лишава към час да свърши тази задача. С времето обаче натрупа рутина и към този момент го прави за впечатляващите 30 минути. " Имам си тактичност - още до момента в който зареждам, ревизирам някои плодове и зеленчуци. Така спестявам време, а и с опита към този момент имам натъртено око ", признава той.

Грижата обаче не свършва дотук, а занапред стартира още по-активно. " На всеки час още веднъж се прави инспекция на свежестта ", продължава Кристиян. Проверява дали има потребност да се зареди отново; в случай че в това време някой плод или зарзават е засегнат или сплескан, да се махне; да разчисти празните кашони от към този момент продадените. И по този начин до момента в който пристигна ред на идната промяна, когато всичко стартира изначало и целият развой се повтаря.

Плодовете и зеленчуците изискват непрекъсната грижа и инспекция на свежестта и качеството. Те обаче не са сами. Такива са и охладените артикули - всички тези, които откриваме в хладилната витрина като сирене, мляко и така нататък При тях към този момент се включва асистент - " мъдро " устройство, малко по-голямо от телефон, което съдържа всичко най-важно за всеки артикул. " То ми споделя какъв е срокът на валидност, по кое време стоката би трябвало да се понижи като цена и така нататък ", изяснява Кристиян. Така инспекцията на свежестта се случва електронно и доста по-лесно и бързо.

За Кристиян да бъде " Мениджър прохлада " е най-приятната отговорност. Предпочита я пред това да бъде на каса или да пече самун във фурната. " Мога да върша и това, несъмнено, само че при плодовете и зеленчуците съм в " свои води ", изяснява той.

Пътят му преди Lidl също е забавен. Четири години работи в Министерството на здравеопазването. От държавната администрация внезапно сменя посоката. Озовава се в Киноцентър Бояна, където е част от екипа на филмовата продукция " Категория 5 " и даже среща на терен английския артист Бен Крос.

Когато вижда обявата за работа в Lidl, дълго се чуди дали да кандидатства. Прави го малко на смешка и по гледище на чичо си. Нещата обаче толкоз бързо се случват, че няколко дни, откакто кандидатства, към този момент е утвърден. На 1 април, не на смешка, стартира работа. И по този начин към този момент 5 години.

Материалът е възложен от Lidl.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР