Кристиян Дойчев победи Давид Биткаш с единодушно съдийско решение в

...
Кристиян Дойчев победи Давид Биткаш с единодушно съдийско решение в
Коментари Харесай

Мощен Кристиян Дойчев не остави шанс на Давид Биткаш

Кристиян Дойчев победи Давид Биткаш с единомислещо съдийско решение в третия мач на SENSHI 8. Двамата изиграха атрактивна борба по правилника на KWU SENSHI в категория до 85 кг, като българинът тотално господства опитния руснак.

Хотел " Маринела " в София посрещна следващото издание на интернационалните галавечери.

Дойчев стартира доста нападателно мача и притисна противника си към въжетата. В първата минута българинът пласира няколко положителни удара в тялото, само че не пое опасности. Впоследствие съумя да натика руснака в ъгъла, само че момент по-късно той го изненада с мятане.



Все отново Дойчев откри ритъма си и съумя да разклати съществено Биткаш. В края на рунда гонгът избави опитния руснак от мълниеносна серия на 24-годишния киокушин занаятчия.

Втората част стартира в унисон с края на откриващите три минути. Ударите на Дойчев бяха високи с доста огромна амплитуда, един от левите отекна в цялата зала и руснакът беше очевидно стъписан. Дясно кроше на българина минута преди края на рунда отмести Биткаш към метър обратно. Финалните 20 секунди опитният войник беше съществено разтърсен и съдията Асен Асенов му отброи за нокдаун.



Шампионът на Русия за 2017 година опита да се върне в мача, само че Дойчев се бранеше добре при започване на рунд №3. Българинът продължи методично да натрупа преимущество и сериите му влизаха в тялото и главата на Биткаш. Давид остана на краката си и след мощна серия от четири удара в края на борбата. В заключителните секунди още веднъж беше изпратен на пода, този път след ляво кроше на Дойчев.

За съдиите не беше мъчно да решат - победа за Кристиян Дойчев!

SENSHI 8 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с ръководител Шихан Иво Каменов, както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни сътрудници на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и осведомителния портал Kyokushin Karate News.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР