Кристиян Димитров е последното ново попълнение в състава на новака

...
Кристиян Димитров е последното ново попълнение в състава на новака
Коментари Харесай

Кариана /Ерден/ взе юношески национал

Кристиян Димитров е последното ново попълнение в състава на новака във Втора лига "Кариана "/Ерден/. Димитров е централен нападател. Роден е през 2000 година. Започва кариерата си в "Славия ". Играе за юношеските гарнитури 1999 и 2000 година. Впоследствие отпътува за Испания, където се подвизава в Жирона. Тежка травма го връща в България.
Наставникът на "Кариана " Веселин Великов добре познава качествата на 18-годишния младок, който е висок 180 сантиметра и тежи 80 кг.
„ Кристиян е млад и упорит футболист. Ние се нуждаем от нападател и имам вяра, че ще ни помогне”, разяснява Великов. Димитров бе картотекиран през днешния ден в Българския футболен съюз и се чака на следващия ден да запише първи игрови минути против "Пирин " /Благоевград/. Двубоят от 6-ия кръг в Ерден е от 17 часа.
"Много сложен мач. Пирин до предходната година игра в А група. Сега имат 4-5 юноши, по-малко опитни футболисти, само че Пирин си е марка. Ще създадем всичко допустимо да победим ", сподели Великов.
Ангел Русев - Меката към момента не е възобновен от контузия. Заради травма в коляното през седмицата няколко тренировки пропусна бранителят Иван Тодоров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР