Кристиян Бойков – мъжът, който беше задържан заради кражбата на

...
Кристиян Бойков – мъжът, който беше задържан заради кражбата на
Коментари Харесай

Програмистът Кристиян: Спокоен съм, обвинението към мен е в четири реда

Кристиян Бойков – мъжът, който беше арестуван поради кражбата на данни от Национална агенция за приходите, се появи на работа през днешния ден, откакто през вчерашния ден бе освободен от ареста. Той е отишъл на работа, защото е имал да довършва планове, които са били забавени поради неговото задържане и компанията, в която работи е трябвало да заплаща неустойки.
Пред екип на Нова телевизия той съобщи, че не признава виновността си и на този стадий не може да разяснява нищо. Попитан по какъв начин си изяснява обвиняванията против него той отговори: " Ами забавни обстоятелства, само че дано забележим какво ще каже съдът. Интересни обстоятелства, които са малко, по какъв начин да кажа... не бих употребявал думата " тъпи ", само че нещо такова. Единственото обвиняване, което видях са безусловно едни четири реда, в които написа, че от някаква дата, аз съм бил направил нещо. Нищо повече ".
Относно изказванията, че има негово потребителско име, той съобщи, че това е " едно потребителско име, което може да бъде всякакво ". 
Кристиян добави, че се усеща спокоен и се надява " да излезе по този начин, че това цялото нещо е натопено, тъй като в действителност е по този начин ".
" Реално в този момент се пишат какви ли не нелепости по медиите. Бил съм богат. Пуша цигари за 5 лева и се движа с градски превоз и хапвам дюнери от лавката ", сподели още той.
Изтичането на данни от Национална агенция за приходите нажежи атмосферата и в Народното събрание. Корнелия Нинова изиска президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност. По думите й към този момент има корист с изтеклите данни на хората и има опция да се теглят заеми от тяхно име. Към момента реакция от страна на президента няма, само че всеки, който желае може да отвори уеб страницата на Национална агенция за приходите и да види какви тъкмо данни са изтекли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР