> КристинЗа да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника

...
> КристинЗа да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника
Коментари Харесай

Страховити подробности за ПТП-то с Дивна и красивата моделка

> Кристин
За да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника кола на Дивна, било належащо екип на пожарната в Плевен да реже с флекс близо 30 минути ламарините. По-късно Кристин бе преместена във Военна болница в столицата, като десният й крайник, който е грубо потърпевш е подложен в барокамера. " Крайникът й беше съвсем откъснат от натрупа, от непоносимата болка момичето беше изпаднало в безсъзнание. Засега не се постанова ампутация, само че може да се стигне и до това “, признават лекарите от ВМА.

Състоянието на Дивна е надалеч по-добро, певицата се е отървала с натъртвания и охлузвания по тялото, като еърбега я е избавил от по-сериозни пострадвания. Младата поп звезда обаче е в извънредно тежко психологично положение поради обстоятелството, че осакати най-хубавата си другарка. Причината за злополуката към момента се обяснява, само че от КАТ разясняват, че за пътния инцидент вината е на Дивна, която е подхванала погрешно изпреварване с висока скорост на рисков сектор.

" Експертизата ще откри с какъв брой километра е подхванала изпреварването, само че съгласно сътрудниците, правили огледа, Дивна се е движила с към 110-120 км/ ч при оптималната позволена скорост от 60 километра в този сектор. За удара е спомогнала и мократа пътна настилка и гумите на колата, които са били мощно изтъркани. За такова нарушаване се лишава брошура и се лежи в пандиза, в случай че има потърпевши “, разясниха представители на КАТ.

Прокуратурата към този момент е образувала досъдебно произвеждане, а взетата алкохолна проба на певицата се е оказала негативна. На Дивна обаче не е юридически тест за опиати, така като в Плевен не разполагали с дрегер, отчитащ приложимост на неразрешени стимуланти. В родния град на Дивна Русе от много време се мълви, че изпълнителката злоупотребява с дрогата и използва кокаин и марихуана. Близките й, естествено, отхвърлят. Дивна е първото дете-звезда, произлязло от музикалните реалити формати в България.

Тя доби известност едвам на 11, когато завоюва телевизионния конкурс " Пей с мен “ заедно с Миро от тогавашния дует " Каризма “. Едва на 14 Дивна осъществя първия си сингъл, в който участваха Миро и рапъра Криско, а през 2012 година надареното момиче издаде дебютния си албум с авторска музика. В музикалните среди Дивна е известна като неконфликтна персона и безспорен експерт макар нежната си възраст. Поп звездата кара от 2 години и до съдбовния 12 март, когато заби колата си " Тойота Корола “ в мантинелата след погрешно изпреварване, тя не е взела участие в нито един пътен случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР