Кристина Шваниц остана разочарована след сребърния медал в тласкането на

...
Кристина Шваниц остана разочарована след сребърния медал в тласкането на
Коментари Харесай

Шваниц: Жестоко е да загубиш с един сантиметър

Кристина Шваниц остана разочарована след сребърния орден в тласкането на гюле, който завоюва на Европейското по лека атлетика в зала в Глазгоу. Радослава Мавродиева се окичи със златния орден след персонален връх от 19.12 метра, а германката приключи втора с 19.11 метра.

“Да загубиш с един сантиметър е доста грубо, знам това. Днес беше в действителност мъчно. Опитах, само че не съумях да се оправя по-добре. Имах доста повече мощ и малко техника. Наистина не желаех това. Сега фокусът е Доха”, сподели във флаш изявлението за Европейската атлетика Шваниц.

 Страхотна Радослава Мавродиева завоюва европейската купа на гюле @@@

“Щастлива съм от този орден. Бях контузена предходната година и беше в действителност мъчно да се върна и да стартира още веднъж. Дадох най-хубавото от себе си и реализирах персонален връх за сезона в това съревнование. Всичките ми опити бяха над 18 метра. Трето място е, само че съм щастлива. Имах доста надпревари тази година, което беше значимо след травмата от предходната година. Сега не преставам напред и се сготвям за летния сезон”, сподели бронзовата медалистка Анита Мартон, която беше шампионка на последните две европейски шампионати в зала.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР