Кристина Пименова завладява модния подиум и интернет още докато е

...
Кристина Пименова завладява модния подиум и интернет още докато е
Коментари Харесай

Как изглежда днес най-красивото дете на 21-ви век - порасналата Кристина Пименова

Кристина Пименова превзема стилния подиум и интернет още до момента в който е напълно мъничка. Момичето, родено на 27 декември 2005 година в Москва, е оповестено за най-красивото дете на 21 век.

Има близо два милиона почитатели в "Инстаграм ", а евентуално ще завоюва още толкоз с огромните си синьо-сиви очи и кадифените си съветски коси.
Още от Известни  Киану Рийвс Думите на Киану Рийвс, които раздрусаха света...  чарли чаплин " Нищо не е постоянно в този циничен свят – даже проблемите. " - безконечната магия на Чарли Чаплин  известни двойки Вечната обич на звездите: когато фамилията е най-важното нещо  Принцеса софия Още едно кралско бебе: принцеса София от Швеция роди второто си дете
Едва 11-годишна, московчанка има зад тила си стабилен опит - в това число и корица на детския "Вог ".

Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден порасналата Кристина >>>

Момичето е взело хубостта на родителите си. Баща й е футболистът Руслан Пименов. Майка й е моделът Гликерия Широкова. Има и по-голяма сестра Наталия. Наталия е на 17 години и също може да се похвали с идеални черти и екзотична хубост.

Малко след появяването на Кристина на бял свят фамилията ѝ се мести в Москва от Париж.

Шест години по-късно невръстното дете към този момент взе участие в ревюта, акции и фотосесии за едни от най-големите международни фешън марки като "Прада ", "Бърбъри " и "Бенетон ". Успех, с който не могат да се похвалят много по-големи и улегнали професионални модели.

Sun kissed ☀️
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР