Кристина Пасхова е заснела как двама души се опитват да

...
Кристина Пасхова е заснела как двама души се опитват да
Коментари Харесай

Потрес: Хамали превозват боклуци с линейка

Кристина Пасхова е снимала по какъв начин двама души се пробват да качат готварска печка на задните седалки на кола за спешна помощ. Случката е от столичния квартал " Младост 1 ", написа GlasNews.bg.

На споделените в мрежата фрагменти се вижда по какъв начин двамата души се пробват да натикан готварската печка на задните седалки по всевъзможни способи, само че не им се получава.



Не е ясно дали " интервенцията " по качване на печката в колата за спешна помощ е приключила сполучливо. Не е ясно и какво налага битовата техника да бъде транспортирана със специализиран автомобил за здравна помощ.

" Тия вършат клошарски осъществявания със служебната кола и в работно време ", разяснява Николай Симеонов във фейсбук.

Николай Симеонов споделя още, че е станал очевидец на сходно осъществяване, само че с инкасо автомобил.

" Виждал съм ги да правят същите осъществявания, само че с брониран инкасо бус, в който товариха хладихник, оставен до резервоар. Сигурно го караха за скрап ", написа той.

Проверка сподели, че профилираният автомобил служи за превозване на пациенти на диализно лекуване. Този вид транспортни средства са регистрирани " коли за спешна помощ " по смисъла на закона.

Нещо доста важно - съгласно хигиеничните и здравословни условия за предотвратяване на положителното здравословно положение на хората, транспортните средства би трябвало да се употребяват единствено и само за превозване на пациенти. 

С транспортните средства, с които се транспортират пациенти не следва да се транспортират други жители, с изключение единствено на съпътстващите, за пациентите, нуждаещи се от лекуване, да бъдат защитени от странични инфекции и вируси заради понижения им имунитет и защитни функционалности на организма.

Кадрите, оповестени в обществената мрежа обаче, демонстрират, че транспортните средства не се употребяват по предопределение и в нарушаване на политиката на компанията транспортьор.

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР