Кристина Дунчева, обвинена в убийството на двете си деца в

...
Кристина Дунчева, обвинена в убийството на двете си деца в
Коментари Харесай

Жената, обвинена за убийството на собствените си децата, остава в ареста

Кристина Дунчева, упрекната в убийството на двете си деца в Сандански остава в ареста , постанови Софийският апелативен съд.

32-годишната жена не се яви в правосъдната зала , с цел да взе участие в съвещанието. Тя бе представлявана от нейния юрист Миньо Алексиев, който изясни, че клиентката му не е в зала, тъй като се  опасява, че няма да бъде върната назад и не се усеща добре, както и че я е боязън .

Адвокатът оспори решението на съда в Благоевград и сподели, че мярката ѝ може да бъде по-лека. Според него няма безспорни доказателства, уличаващи Дунчева в закононарушението, в което е упрекната. Той изиска да ѝ бъде  натрапен домакински арест и да ѝ бъде сложена електронна гривна , с която да бъде проследявана, заяви БГНЕС.

Прокурорът съобщи, че жалбата на Дунчева е неоснователна и акцентира, че са събрани  задоволително доказателства, даващи съображение за покачване на обвиняването  и налагане на сегашната ѝ мярка.

След съвещанието си, апелативните съдии потвърдиха решението на Окръжния съд в Благоевград и одобриха, че  събраните доказателства на този стадий са задоволителни за постановяване на мярката " задържане под стража " .

Съдът се съгласи с изказванието на отбраната, че  обвинената няма заплаха да се укрие, само че счита, че Дунчева има заплаха да извърши ново закононарушение .

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР