Кристина Дунчева, обвинена в , остава в ареста, постанови Софийският

...
Кристина Дунчева, обвинена в , остава в ареста, постанови Софийският
Коментари Харесай

Жената, обвинена в убийството на двете си деца, остава в ареста

Кристина Дунчева, упрекната в, остава в ареста, постанови Софийският апелативен съд, съобщи БГНЕС.
32-годишната жена не се яви в правосъдната зала, с цел да взе участие в съвещанието. Тя е представлявана от нейния юрист.
Защитникът ѝ Миньо Алексиев изясни, че не е в зала, тъй като се опасява, че няма да бъде върната назад и не се усеща добре, както и че я е боязън.
Адвокатът оспори решението на съда в Благоевград и сподели, че мярката ѝ може да бъде по-лека. Според него няма безспорни доказателства, уличаващи Дунчева в закононарушението, в което е упрекната. Той изиска да ѝ бъде натрапен домакински арест и да ѝ бъде сложена електронна гривна, с която да бъде проследявана.
 Оставиха в ареста дамата, умъртвила децата си, юристът ѝ разкри потресаващи неща Оставиха в ареста дамата, умъртвила децата си, юристът ѝ разкри потресаващи неща
32-годишната Кристина Дунчева от Сандански, упрекната в убийството на двете си деца, остава в ареста. Това постанови Окръжен съд-Благоев...
Прокурорът съобщи, че жалбата на Дунчева е неоснователна и акцентира, че са събрани задоволително доказателства, даващи съображение за покачване на обвиняването и налагане на сегашната ѝ мярка.
След съвещанието си, апелативните съдии потвърдиха решението на окръжния съд в Благоевград и одобриха, че събраните доказателства на този стадий са задоволителни за постановяване на мярката " задържане под стража ".
Съдът се съгласи с изказванието на отбраната, че обвинената няма заплаха да се укрие, само че счита, че Дунчева има заплаха да извърши ново закононарушение.
Според съда настояването на юриста за домакински арест не е подобаващ в тази ситуация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР