Кристина Добрева и Антон Порязов са заедно вече няколко месеца,

...
Кристина Добрева и Антон Порязов са заедно вече няколко месеца,
Коментари Харесай

Ергенката Кристина си хвана тв водещ

Кристина Добрева и Антон Порязов са дружно към този момент няколко месеца, като до последно чернокосата хубавица крие от обществото своя фаворит. Дали любовта с Порязов пламва преди или след фотосите на " Ергенът " не излиза наяве, само че двамата по всичко наподобява, че са на върха на щастието. Повод за това идва от самата Кристина, която направи любовно обръщение към своята възлюбена.

Двамата са герои от клипчета в обществените мрежи " Замислих се, че всекидневието ни е толкоз забързано. В това забързано всекидневие като че ли " намираме " постоянно време да се ядосаме на някого или да ненавиждаме живота, само че рядко " намираме " време да обичаме или да честваме живота. А животът е единствено един.
Реклама
Искам да ознаменувам непреходното в живота, това, което е невидимо за очите, само че ни свързва в сърцето. Сродна душа, другарство, опора. Благодаря ти, че те има, Антон Порязов! ", отвори сърцето си обществено чаровната брюнетка.

Кристина Добрева е от София и работи като финансов шеф в интернационална IT компания. Позицията й е висока и извънредно виновна. При нея няма характерен работен ден - всекидневието й е разнообразно и постоянно обвързвано с пътувания по целия свят. Освен това Кристина е член на институт по обществен и бизнес етикет в Лондон и провежда курсове, в които приказва за уместно обличане за всеки мотив, изкуството безпроблемно да се направляват диалози, да представяте себе си решително, да изграждате трайно положително усещане и какъв етикет да спазвате в ресторанта, написа " България през днешния ден ".
Реклама
В последния сезон на " Ергенът ", чиито фотоси бяха през предходната есен на гръцкия остров Родос, Кристина влиза с визитка на жена, крепко стъпила на земята, която се гордее с професионалните си триумфи и с това, че каквото и да захване, го довършва до дъно. Възприема се като харизматична и достоверна дама с непоклатими морални полезности, които не нарушава. Затова може би и не харесва шумните компании и избира да държи персоналния си живот ненарушим.

За да се бори за сърцето на Алек с други хубавици, Кристина счита, че е пристигнал миг за нещо ново и друго. Наясно е, че се е изгубила, като се е фокусирала само в работата си и търси провокации в живота. Признава, че неведнъж се е случвало да предават доверието й, само че повода да бъде по-затворена и консервативна в връзките си с хората е доста по-дълбока.

Кристина е уверена, че е благополучен човек, само че би била още по-щастлива, в случай че срещне любовта на живота си, споделя тя на прага на риалити формата. Мечтае да сътвори семейство и да има дете. Самотата я ужасява и желае да има трайна и пълноценна връзка. До себе си тогава Добрева споделя, че си показва влиятелен, непретенциозен, занимателен, крепко стъпил на земята мъж, с полезности и идеали. Да бъде джентълмен и да я почита. По всичко проличава, че този вид мъж Кристина към този момент е разкрила. И това надалеч не е Алек, който заряза на финала русокосите изкушения Магдалена и Надежда, а някогашният водещ на тотото по Българска национална телевизия Антон Порязов.

От фантазията да стане професионален футболист, артист или диджей, през специалността на търговски представител, през огромното кино, до студиото на Спорт Тото. Това е водещият на игрите по Българска национална телевизия от 1 март 2020 година Антон Порязов. Като дребен мечтаел да се занимава професионално със спорт, само че травми и заболяване му пречат да реализира фантазията си. Когато приключва учебно заведение, стартира работа като търговски представител в огромна компания. Макар и доста да му се е отдавала тази специалност, на 28-годишна възраст поема в друга посока - по пътя на актьорското майсторство. Кандидатства в НАТФИЗ и незабавно е признат в класа на Стефан Данаилов. Порязов е взел участие в няколко български продукции, всред които са " Столичани допълнително ", " Шменти шапки - Легендата ", " Връзки ", " Под прикритие ", " Откраднат живот ", " Ние, нашите и вашите ", " Нокаут или всичко, което тя написа ", " COVID-20 ", " Завръщане 2 ", " Лъжите в нас ", " С река на сърцето ".

Откакто пламва любовта сред двамата, Кристина прави Антон звезда в обществените мрежи в къси клипчета, които тя снима за нейните онлайн курсове по етикет. Във видеата Порязов влиза най-често в ролята на джентълмен, който прави или не прави това, което един същински благородник би трябвало да показва обществено с половинката си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР