Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Иван Тенев /агент Тенев/ влизат

...
Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Иван Тенев /агент Тенев/ влизат
Коментари Харесай

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Иван Тенев в листите на ВМРО

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Иван Тенев /агент Тенев/ влизат в листите на Вътрешна македонска революционна организация от гражданска квота. Това оповестиха от партията в неделя.

Димитрова, Пецов и Тенев са представители на " Средна европейска класа " /СЕК/, които са подписали съглашение " за поддръжка с войводите за парламентарните избори ", допълниха от Вътрешна македонска революционна организация. Заедно с тях е и Жени Калканджиева, която е в листата от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация в Хасково. Председателят на СЕК Георги Манев е също измежду претендентите, само че в Бургас.

Певицата Кристина Димитрова ще заеме своето място измежду претендентите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е измежду лицата в 24-и МИР и в София - област. Иван Тенев също ще се кандидатира в 24-и МИР.

" Средна европейска класа " е партия, която е основана в поддръжка на дребния и междинен бизнес, показаха от Вътрешна македонска революционна организация. Основните правила, които нейните почитатели изповядват са доста сходни с огромна част от възгледите на Вътрешна македонска революционна организация. Това е и повода за поддръжката и присъединяване на нейни представители в листите на Вътрешна македонска революционна организация. Това не е първото съдействие на двете партии, прибавиха още от Вътрешна македонска революционна организация.

Относно наличието на Жени Калканджиева в листата на Вътрешна македонска революционна организация в Хасково, водачът на партията Красимир Каракачанов разяснява пред бТВ. „ Жени Калканджиева е на последно място в листата. Тя краси листата и със своето наличие дава своята поддръжка за претендентите на локалната регионална конструкция на Вътрешна македонска революционна организация “, изясни Каракачанов и добави, че актрисата Ернестина Шинова, която също е в листите, оказва помощ на партията от години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР