Кристина Благоева не е първата жертва на 34-годишния Калоян Каймакчийски.

...
Кристина Благоева не е първата жертва на 34-годишния Калоян Каймакчийски.
Коментари Харесай

Килърът Калоян вадил електрошокова палка и нож на предишната си приятелка

Кристина Благоева не е първата жертва на 34-годишния Калоян Каймакчийски. През 2018 година той е наказан за закана с ликвидиране към друга негова другарка, която също го е зарязала. Историята е като под индиго с тази на Кристина, само че без съдбовния край. И двете са негови колежки. Каймакчийски ги тормози, ревнува, заплашва. Първата му жертва е от Пазарджик, само че е работила в офиса в София, където двамата се срещнали.

Връзката им почнала през декември 2015 година Дори живеели дружно в жилището му. И тя, както Кристина, поискала да се разделят поради болната му ревнивост. Калоян постоянно й вдигал кавги. Според претекстовете по делото той е въздействал върху душeвността й, с цел да се опасява от него и да му се подчинява. Точно това я принудило да приключи връзките им, да напусне работата си в София и да обърне живота си, като се завърне в дома на родителите си в Пазарджик. Каймакчийски обаче не бил склонен. Продължил да я подлага на телефонен гнет. Няколко пъти пътувал и до родния й град, с цел да я убеди да му даде втори късмет. Пишел й известия със закани, в които казвал, че ще “затрие ” себе си, само че няма да пропусне да направи същото с нея и фамилията й. Дори съумял да я накара да отидат дружно на море. Уверявал я, че по този начин ще се успокои и ще одобри обстоятелството, че към този момент не са двойка. През юли 2016 година отпътували за Китен за три дни. На връщане тя му споделила, че е безапелационна в решението си за разлъка.

Месец по-късно, на 26 август, Калоян нахлул в дома й, без тя да го чака. В 7,10 часа сутринта майката на дамата излиза за работа и заключва входната врата на втория етаж, където спят двете с щерка й, както и входната врата на къщата. Точно 10 минути по-късно Калоян влиза в дома на фамилията. Как е станало това, следствието не съумява да откри с акуратност. Още с проникването в къщата ревнивецът се насочва право към стаята на към този момент някогашната си половинка.

Тя се разсънва от отварянето на вратата. Вижда го с раница на гърба, облечен в сив суитшърт на райета, с нахлупена на главата качулка и сиво шушляково горнище. Върху обувките бил нахлузил калцуни, а на ръцете - сини медицински ръкавици. Вероятно, с цел да не оставя следи. По същия метод Каймакчийски е с ръкавици и когато влиза в колата на Кристина на 3 април т.г. Тогава обаче носи револвер, с който я убива.

А през 2016 година в Пазарджик е въоръжен с електрошокова палка и нож. Когато го видяла над себе си, дамата пробвала да се изправи, само че той я натиснал по челото с лявата си ръка, с цел да не мърда. Тя се вцепенила от боязън. Каймакчийски извадил сгъваемия нож и го отворил.

“С какво искаш да те убия?! - й изсъскал той, размахвайки пред погледа й палката и ножа - Защо не ме улесниш и не се самоубиеш? ”

Бившата му била толкоз уплашена, че му дала отговор: “Добре, ще се самоубия ”.

В този миг Калоян й споделил, че “от положително сърце ” ще й даде късмет, само че единствено в случай че два дни по-късно тя отиде до София, с цел да се схванат.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР