Кристин Мойо Поланко от щата Флорида е само на 22

...
Кристин Мойо Поланко от щата Флорида е само на 22
Коментари Харесай

Хубавица изкара 2 вида рак, 8 курса химиотерапия и опасна инфекция

Кристин Мойо Поланко от щата Флорида е единствено на 22 години, когато за пръв път усеща бучка в дясната си гърда. "Сигурно скоро ще ми пристигна месечният цикъл ", помислила си тя. Всичко обаче се оказало доста по-сериозно.

Майката на Кристин настояла щерка й да отиде на доктор. Терапевтът незабавно назначил ултразвук и изпратил Кристин на онколог. Той взел разбор на тъканта, пронизвайки гърдите й с игла.

Първите 7 признака на рак, които подценяват 90% от хората

„ Бях диагностицирана с рак на гърдата в първи етап. Обикновено на този стадий туморите елементарно се лекуват ", споделя тя.

Лекарите обаче не споделили оптимизма на пациентката и споделили на Кристин, че, с цел да се избегнат затруднения, и двете й гърди би трябвало да бъдат отстранени, а преди този момент тя би трябвало да се подложи на осем сесии химиотерапия.

Само две седмици по-късно се оказало, че ракът към този момент е в трети етап: метастазите са достигнали най-близките лимфни възли. След четири сесии химотерапия Кристин съвсем се отказала. Имала и странични резултати: гадене, нарушаване на усета, уязвимост и загуба на коса.

Историята на момичето, която става от неприятна по-лоша, само че финалът е озадачаващ, можете да прочетете в zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР