Кристин Макгинес ще прекара Коледа с отчуждения си съпруг, тъй

...
Кристин Макгинес ще прекара Коледа с отчуждения си съпруг, тъй
Коментари Харесай

Кристин Макгинес признава, че тя и Пади „трябва да продължат напред“, докато тя разкрива необичайни коледни планове

Кристин Макгинес ще прекара Коледа с отчуждения си брачен партньор, защото те не престават да слагат децата си преди всичко след раздялата.

Майката на три деца и водещият на Top Gear Пади Макгинес оповестиха края на брака си през юли предходната година, само че продължиха да живеят дружно в тогавашния си сватбен дом, с цел да посрещнат потребностите на тримата си деца първо децата.

Кристин, която неотдавна разкри, че Пади й дава да знае, когато върви на срещи с други дами, в този момент показа проектите си за празничния сезон с някогашния си брачен партньор, само че също по този начин призна, че счита, че тя и Пади „ имат да продължим напред “

Звездата от „ Истинските съпруги от Чешър “, която има близнаци, Пенелопе и Лео, 10 и Фелисити, 7, с Пади, сподели, че Коледа е обвързвана с наличието на децата си, а не с подаръците под елхата, тъй че се уверете, че тя е вкъщи повече от всеки път по време на празниците.

„ Разбира се [аз и Пади ще прекараме Коледа заедно], тъй като към момента живеем в една и съща къща “, сподели Кристин пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР