Кристин Макгинес разкри решението си да живее с бившия си

...
Кристин Макгинес разкри решението си да живее с бившия си
Коментари Харесай

Кристин Макгинес разкрива истинската причина, поради която живее с Пади, докато двойката се подготвя за брутален развод

Кристин Макгинес разкри решението си да живее с някогашния си брачен партньор Пади, до момента в който претърпяват развода им.

35-годишният модел и 50-годишният комедиант се разделиха преди съвсем две години, само че не престават да живеят в една къща, до момента в който отглеждат трите си деца. Кристин призна, че обстановката им е необикновена и преди коледните празненства тя разкри, че някогашната двойка „ би трябвало да продължи напред “. Бившият водещ на „ Изведи ме “ Пади и моделът Кристин се разделиха преди съвсем две години, след 11 години брак.

След като живееше видимо съвършен живот с трите им дребни деца, Пади може да се изправи пред евентуално доста скъпа борба за бракоразвод с Кристин. Беше обявено, че Пади се изправя против бракоразводен юрист на звезда, наименуван „ питбул “, а Кристин предизвести, че „ ръкавиците са свалени “ и че това ще бъде „ безценен бракоразвод “.

И въпреки всичко двойката към момента живее под един покрив. Сега Кристин показа за какво някогашната двойка е решила да заживее дружно, като призна, че е поради децата им. Пад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР