Кристин Макгинес даде да се разбере, че не желае да

...
Кристин Макгинес даде да се разбере, че не желае да
Коментари Харесай

Кристин Макгинес за това защо не излиза отново осем месеца след раздялата с Пади

Кристин Макгинес даде да се разбере, че не желае да се гмурне още веднъж в групата за запознанства, макар че се раздели със брачна половинка си Пади преди осем месеца.

Говорейки пред панела Loose Women в четвъртък, някогашната кралица на хубостта изясни, че е желала да остане необвързана, когато я попитат за новости в любовния й живот. „ За мен е значимо да отделя това време, с цел да бъда с мен “, акцентира тя, откакто прекара повече от десетилетие под ръката на Пади Макгинес.

Но с цел да повтори мнението си, 36-годишната се базира на нейната диагноза аутизъм, която беше публична през 2021 година след години на неустановеност и от този момент тя се концентрира върху повишение на осведомеността по отношение на положението на спектъра.

„ Все още се опознавам, защото ми сложиха диагнозата единствено преди няколко години “, сподели Кристин, наблягайки голямото влияние на късната диагноза върху всекидневието на индивида, преди да добави: „ Искам извозвам време с децата си. Просто желая да съм с мен, постоянно съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР