Кристин Кавалари се сдоби с дългокраки за пътуването си до

...
Кристин Кавалари се сдоби с дългокраки за пътуването си до
Коментари Харесай

Кристин Кавалари облича ПЕТ дългокраки визии за пътуването си в Лос Анджелис... след изясняване на противоречиви коментари относно спането с мъже на първа среща

Кристин Кавалари се снабди с дългокраки за пътуването си до Лос Анджелис тази седмица, където й хареса слънцето от 70F и получи приятна отмора от студа от 50F в родния й град във Франклин, Тенеси

Кристин повдигна вежди за епизода на 28 ноември нейният подкаст Let's Be Honest, озаглавен „ Няма значение, когато спиш с него “, където тя призна, че нормално чака „ три или четири срещи “, с цел да прави секс с любовник.

'Мисля, че беше изцяло извадено от подтекста. Не беше това, което споделих. Толкова е друго, когато слушате цялостен диалог в подкаст, а не клип от него, който е нарязан “, разясни Кавалари пред TMZ в неделя.

'И в действителност това, което споделих, е, че в никакъв случай не съм спал с никого на първата среща. И хората се държат по този начин, като че ли споделям... Сякаш предизвиквам хората - не това споделих. Никога не съм имал, само че заставам зад това, което споделих, че в последна сметка това няма значение.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР