Кристин и Тото са една от най-очарователните български звездни двойки.

...
Кристин и Тото са една от най-очарователните български звездни двойки.
Коментари Харесай

Кристин говори през сълзи за "Чужди усмивки": Въпреки всичко е неприятно, боли си

Кристин и Тото са една от най-очарователните български звездни двойки. Миналата година двамата увековечиха любовта си и със собствен правоприемник, който кръстиха Доминик. Любовта сред двамата е все по този начин мощна и пламенна, както в първите дни. През 2018 година Тото и Кристин се засичат около участия, а есента на същата година и в клуб. Той почерпил нея и приятелките ѝ с шотове, а след това прекарали цялата нощ, говорейки си. Накрая се наложило да ги помолят да изоставен заведението, защото пристигнало време да го затварят.

За всички е известно, че Тото изживява преди този момент друга обич, за която сътвори даже песента " Чужди усмивки ", отдадена на някогашната му Яна. Съвсем скоро обаче в ново видео в  YouTube, Кристин и Тото отговаряха на въпроси, един от които просълзи красивата Кристин.

Въпросът е: Когато жена ти слуша " Чужди усмивки " по какъв начин се усеща? Тук обаче Тото избра да отговори самата Кристин, която показа откровеното си мнение. 

Виж още:

" Как да се усещам? ", пита риторично Кристин, само че дава образец, с цел да схванат хората какво е възприятието. " Когато си хванете гадже и сте по-големи, сигурно той си е имал някогашни. Вероятно не ви е прелестно това, даже да не сте ги виждали, да не знаете кои са, има някаква ревнивост в душата ви... изключително, в случай че е била дълга връзката и знаете, че този човек е преживявал доста неща с другия ", споделя Кристин и продължава:

" Сега си представете, че чувате или виждате някакво писмо, или чат на този човек, който се е обяснил в обич на другия. Или споделя благи думи към другия. Няма да ви стане прелестно от това нещо, въобще ", споделя Кристин, тъй като разбирате по какъв начин половинката ви се е изразявал/а към дадения човек. " А в този момент си представете отново, че това нещо го слушате и виждате всеки ден. По няколко пъти, може по веднъж, може да пропуснете един ден. Но е непрекъснато... през целия ви живот. Чувате и виждате... този човек какво е споделил на някогашната си другарка или другар. Как тогава те са се обичали ", споделя още младата майка.

Тото добавя да виждате и чувате всичко това даже, когато сте в нощните заведения, всички да се обръщат, с цел да видят по какъв начин ще реагирате. " Диджеят я пуска, с цел да видите по какъв начин ще реагирате ", споделя Тото.

 

Виж още:

" Всички ви гледат... и вие знаете болката на този човек, която може в този момент да я няма, само че тогава я е имало. А песента е заредена с тази болежка. И аз я чувствам тази болежка, не е прелестно да чувствам, че моят мъж е имал такива усеща към друга жена ", споделя Кристин с просълзени очи, само че Тото незабавно се опита да я успокои с целувка. За жал обаче има хора, които се пробват да наливат масло в огъня. Дори казвали, че Тото е с Кристин, с цел да се разнообрази, че обичал още някогашната си. Особено при започване на връзката им Кристин получавала десетки известия от този вид.

" Пращаха ми техни фотоси, пускаха ми преднамерено песента. Това са неща, които съм претърпяла доста мъчно, по тази причина в този момент сега избиват, въпреки да не наподобяват толкоз трагично, само че са се събрали във времето ". Кристин обаче има вяра, че е претърпяла това.

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/yonislavyotov/, https://www.instagram.com/krpetrinska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР