Кристин Дейвис откровено сподели за влиянието, което холивудската индустрия е

...
Кристин Дейвис откровено сподели за влиянието, което холивудската индустрия е
Коментари Харесай

Колко трудно е било на Кристин Дейвис да приеме тялото си такова, каквото е

Кристин Дейвис искрено показа за въздействието, което холивудската промишленост е оказала върху нея и метода, по който е възприемала тялото си през годините.
 Коментарът на Кристин Дейвис за присъединяване на Ким Катрал в
Сексът, градът и абсурдът

Как Кристин Дейвис одобри завръщането на Ким Катрал

Пред списание Haute Living, 58-годишната звезда от " Просто ей по този начин " разкри за чувството, че постоянно не се е чувствала на " мястото си ", както и за белезите, които има от многото рецензии към себе си.

" Бях на 30 години, когато започнах да работя в сериала Melrose Place. А това безусловно бе място на надменни дами, с руси коси и сини очи. И аз не знаех какво върша там. Беше стресиращо ", споделя тя, обяснявайки по какъв начин това се е отразило на самочувствието ѝ, изключително до момента в който по-късно изобразява Шарлот Йорк от " Сексът и градът ".

" Всички по-разголени и пикантни моменти, които трябваше да изиграя, са единственото неприятно нещо в ролята на Шарлот. Таблоиди започваха да пишат неща от рода на: " Бедрата на Кристин са по-големи от раменете ѝ ", определяйки фигурата ми даже като " крушовидна ". А колежката ми Сара Джесика Паркър постоянно назоваха " кльощава ". "

Актрисата си спомня даже и за моменти, в който се е сблъсквала освен със срама от медиите, само че и от непознати хора. Като да вземем за пример обидния коментар на касиерка в магазин, до момента в който си е купувала пакетче бонбони.

" Касиерката ми сподели, че не би трябвало да ги хапвам и уточни бедрата ми. Бях толкоз тъжна ", споделя " Плаках по целия път до у дома. Просто вървях и плачех. "

Дейвис призна, че когато става въпрос за сходни рецензии, тя не е толкоз мощна, колкото колежката ѝ Синтия Никсън, която съгласно нея има " по-твърд нрав " и не се смущава елементарно.

" За мен е доста мъчно да чуя сходни неща. Когато десетилетия наред ти се е случвало това, в действителност е мъчно да си кажеш: " Да, аз съм страхотна, аз съм добра. Обичам тялото си и не ми пука. "
 Кристин Дейвис и какво мисли актрисата за инцидентния секс
Какво мисли Кристин Дейвис за инцидентния секс

И правила ли е подобен

" Но въпреки всичко, факт е, че с годините стартира да ми пука по-малко. Явно, когато човек остарява, занижава упованията си. Страдала съм, даже съм имала моменти на нарушено хранене през годините, само че в този момент съм добре. Работя върху себе си и постоянно си споделям: това съм аз, такава съм, не съм съвършена ", споделя още Кристин Дейвис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР