Кристиано Роналдо заяви пред португалската телевизия TVI, че 2018 е

...
Кристиано Роналдо заяви пред португалската телевизия TVI, че 2018 е
Коментари Харесай

Роналдо: Когато хората се съмняват в честта ти, това те наранява

Кристиано Роналдо съобщи пред португалската телевизия TVI, че „ 2018 е бил най-трудната година за него на персонално равнище “.

Роналдо е благополучен, че бе потвърдена невинността му по случая с Майорга, като загатна в изявлението си за TVI, че може да приключи кариерата си идната година.
Роналдо бе упрекнат в обезчестяване предходната година, откакто някогашният модел Катрин Майорга сервира тъжба през септември, че е била полово насилена от футболиста през 2009 в хотелска стая в Лас Вегас. Случаят бе преустановен в съд в Невада през юни, макар че не стана ясно дали Роналдо е постигнал единодушие с модела. Той отхвърли обвиняванията, макар че съгласно информациите е признал, че е платил на Майорга по-рано.

„ Когато хората се съмняват в достойнството ти, това те наранява “, показа той. „ Боли доста, тъй като имам огромно семейство, брачна половинка и интелигентно дете, което схваща доста неща. Това е случай, за който не ми е комфортно да приказвам. Но още един път, невинността ми бе потвърдена. Това ме кара да се гордея “, показа актуалната звезда на Ювентус и някогашна такава на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Португалецът загатна, че идната година може да е последната в кариерата му. “Може би, ще завърша кариерата си догодина…но мога да играя и до 40 или 41 “, показа той. “Не знам. Това, което постоянно споделям, е да се наслаждаваш на момента ”. Роналдо има пет Шампионски лиги (четири с Реал и една с Манчестър Юнайтед), като оказа помощ на Ювентус да победи за осми следващ път със Скудетото предишния сезон. Той съобщи, че желае да остане на върха на международния футбол. “Има ли други футболисти с повече върхове от мен? Не считам, че има такива “, приключи решително 34-годишният футболист. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР