Кристиано Роналдо заяви, че ще затвори устите на критиците си ...

Кристиано Роналдо заяви, че ще затвори устите на критиците си

Роналдо: Ще затворя устите на критиците и ще спечеля още трофеи

Кристиано Роналдо съобщи , че ще " затвори устите " на критиците си и че те не забелязват работата, която той върши в отбрана . Португалецът към този момент има шест гола след завръщането си в " Манчестър юнайтед " и вкара победните попадения против и в Шампионската лига, само че все пак беше критикуван за някои от изявите си и поради това, че не оказва помощ задоволително на отбора в отбрана .

" Знам, че тимът има потребност от моята помощ в отбрана . Но моята функция е да спечелвам , да оказа помощ на отбора да спечелвам и да въвеждам голове. Дефанзивната страна е част от работата. Хората, които не желаят да видят това, са тези, които не ме харесват. Ако би трябвало да съм почтен , аз съм на 36, спечелил съм всичко, тъй че наистина ли ще се тормозя , че хора приказват лоши неща за мен? Спя добре през нощта. Да не престават да приказват , тъй като аз отново ще затворя усти и ще спечелвам титли " , съобщи Роналдо пред " Скай Спортс " .

Той смята, че рецензията е нещо хубаво: " Не се тормозя , смятам я за нещо хубаво. Щом приказват , значи знаят потенциала ми и стойността ми във футбола. Ще да образец : в случай че си в учебно заведение и си най-добрият възпитаник , питайте най-лошия наистина ли харесва най-добрия, те ще ви кажат, че не го харесват. Основното нещо е, че още съм благополучен , че се веселя на футбола. Спечелил съм всичко, само че още съм стимулиран . Това е нова глава в живота ми, даже на тази възраст и поради това съм тук - да се опитам да спечелвам още. "Според Роналдо " Юнайтед " към момента има потребност от време да се адаптира, защото тимът е създал няколко трансфера през лятото. Нападателят съобщи , че всеки от играчите би трябвало да се жертва за отбора.

Роналдо разяснява и позицията на , в който беше оставен на резервната пейка и влезе в игра след почивката, а в края на мача беше очевидно раздразнителен . След въпросния дуел мениджъра на " Юнайтед " Оле Гунар Солскяр поради това, че е оставил звездата си на скамейката.

" Не ми харесва да изгубвам . Този мач завърши наедно ? За мен тъждество вкъщи против " Евертън " , с цялото ми почитание към тях, е като загуба. Може би мисля неправилно , само че това е методът , по който се стимулирам , а в кариерата си съм играл за най-важните клубове в света. Всички ме познават, постоянно съм бил подобен , няма да се трансформира на тази възраст. Реакциите ми са част от това, което съм. Хората постоянно се вглеждат в мен, не ме хвалят за положителните неща, постоянно откриват лошите, само че това не е казус за мен. "

Роналдо сподели още, че няма желание да се оттегля от националния тим , с цел да може да си почива за мачовете на клубния си отбор .

" Защо да го върша ? Не мисля, че е дошло времето. Въпросът не е какво желаят хората, а какво желая аз. Когато усетя, че не мога да тичам , да финтирам, да изстрелвам , в случай че силата е изчезнала... Но към момента имам тези неща и желая да продължа. Говорите за Португалия, само че в Шампионската лига имам най-вече голове, най-вече победи, асистенции, всичко " , добави Роналдо.

Източник: dnevnik.bg