Кристиано Роналдо заяви, че ще затвори устите на критиците си

...
Кристиано Роналдо заяви, че ще затвори устите на критиците си
Коментари Харесай

Роналдо: Ще затворя устите на критиците и ще спечеля още трофеи

Кристиано Роналдо съобщи, че ще " затвори устите " на критиците си и че те не виждат работата, която той прави в отбрана. Португалецът към този момент има шест гола след завръщането си в " Манчестър юнайтед " и вкара победните попадения против и в Шампионската лига, само че все пак беше подложен на критика за някои от изявите си и поради това, че не оказва помощ задоволително на тима в отбрана.

" Знам, че отборът има потребност от моята помощ в отбрана. Но моята роля е да спечелвам, да оказа помощ на тима да спечелвам и да въвеждам голове. Дефанзивната страна е част от работата. Хората, които не желаят да видят това, са тези, които не ме харесват. Ако би трябвало да съм почтен, аз съм на 36, спечелил съм всичко, тъй че дали ще се тормозя, че хора приказват неприятни неща за мен? Спя добре през нощта. Да не престават да приказват, тъй като аз отново ще затворя усти и ще спечелвам титли ", съобщи Роналдо пред " Скай Спортс ".

Той счита, че рецензията е нещо хубаво: " Не се тормозя, считам я за нещо хубаво. Щом приказват, значи знаят капацитета ми и цената ми във футбола. Ще да образец: в случай че си в учебно заведение и си най-хубавият възпитаник, питайте най-лошия дали харесва най-хубавия, те ще ви кажат, че не го харесват. Основното нещо е, че още съм благополучен, че се веселя на футбола. Спечелил съм всичко, само че още съм стимулиран. Това е нова глава в живота ми, даже на тази възраст и поради това съм тук - да се опитам да спечелвам още. "

Според Роналдо " Юнайтед " към момента има потребност от време да се приспособява, защото отборът е направил няколко прехвърлянето през лятото. Нападателят съобщи, че всеки от играчите би трябвало да се жертва за тима.

Роналдо разяснява и обстановката на, в който беше оставен на аварийна пейка и влезе в игра след почивката, а в края на мача беше очевидно раздразнителен. След въпросния дуел мениджъра на " Юнайтед " Оле Гунар Солскяр поради това, че е оставил звездата си на скамейката.

" Не ми харесва да изгубвам. Този мач приключи наедно? За мен тъждество вкъщи против " Евертън ", с цялото ми почитание към тях, е като загуба. Може би мисля неправилно, само че това е методът, по който се стимулирам, а в кариерата си съм играл за най-важните клубове в света. Всички ме познават, постоянно съм бил подобен, няма да се трансформира на тази възраст. Реакциите ми са част от това, което съм. Хората постоянно се вглеждат в мен, не ме хвалят за положителните неща, постоянно намират неприятните, само че това не е проблем за мен. "

Роналдо сподели още, че няма желание да се отдръпва от националния тим, с цел да може да си почива за мачовете на клубния си отбор.

" Защо да го върша? Не мисля, че е пристигнало времето. Въпросът не е какво желаят хората, а какво желая аз. Когато усетя, че не мога да тичам, да финтирам, да изстрелвам, в случай че силата е изчезнала... Но към момента имам тези неща и желая да продължа. Говорите за Португалия, само че в Шампионската лига имам най-вече голове, най-вече победи, асистенции, всичко ", добави Роналдо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР