Кристиано Роналдо вярва, че в Ювентус е намерил най-добрия колектив.

...
Кристиано Роналдо вярва, че в Ювентус е намерил най-добрия колектив.
Коментари Харесай

Роналдо: Меси, ела в Италия!

Кристиано Роналдо има вяра, че в " Ювентус " е намерил най-хубавия колектив. В изявление за " Гадзета дело спорт " португалският голмайстор показа, че в други тимове, в които е играл, е имало футболисти, които са чувствали, че са освен това от останалите.

" Не е заслужено да загатвам единствено някои, само че мога да заявя, че това е най-хубавият колектив, с който съм играл. Тук сме един тим. На други места, все е имало някой, който се усеща повече от останалите, тук обаче всички сме равни, скромни и желаеме да печелим. Ако Дибала или Манджукич не отбележат, те не престават да са щастливи и да се усмихват. Прекрасно е и чувствам разликата. И в Мадрид играчите бяха скромни, само че тук е повече. Тук е доста по-различно, тук сме едно семейство ", сподели Роналдо.
Снимка: Getty Images
Според европейския първенец Лионел Меси би трябвало да премине в италиански тим.

" Може би малко ми липсва.. Играх в Англия, Испания, Италия, Португалия, в националния тим, до момента в който той към момента е в Испания. Може би той се нуждае повече от мен. Бих се радвал, в случай че един ден пристигна в Италия. Като мен, да одобри предизвикването ", сподели Кристиано.
Снимка: Getty Images
На въпрос по отношение на опцията да се изправи против " Реал " Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига, Роналдо отговори: " За мен няма значение. Миналото си е минало. Сега желая да надвивам с " Ювентус ". Трябва да пазя тези цветове, другото няма значение. Ако се изправя против " Реал ", ще дам най-хубавото от себе си ".
Звездите на " Ювентус " се изгубиха на " Бернабеу " Част от "бианконерите " изглеждаха онлайн финала за Копа Либертадорес
" Виждам, че има разнообразни спекулации в медиите за Хамес, Бейл, Асенсио...но, с цел да бъда почтен, " Ювентус " не се нуждае от други футболисти. Трябва обаче да говорите с президента. Марсело е доста мощен. Отваряме вратите за качествените футболисти, а Марсело е един от тях ", добави португалецът.
Снимка: Getty Images
Той разкри, че от време на време прави облози със съотборниците си Дибала, Манджукич и Кедира в края на тренировките: " В 99% от случаите спечелвам по няколко евро или бутилка вино. В съблекалнята имам събрани 3 бутилки и 200-300 евро ", сподели още Роналдо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР