Кристиано Роналдо вкара с прехвърлях удар от около 35 метра

...
Кристиано Роналдо вкара с прехвърлях удар от около 35 метра
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо избухна с гол-красавец при победа на Ал Насър

Кристиано Роналдо вкара с прехвърлях удар от към 35 метра като част от следващото голово шоу, което изнесе в шампионата на Саудитска Арабия по футбол.

В среща от 14-ия кръг Роналдо вкара два бързи гола през второто полувреме, с цел да помогне на своя отбор Ал Насър за триумфа с 3:0 над Ал Окход.

Сами Ал Наджи даде преднина на Ал Насър още в 13-ата минута. В 80-ата минута звездата на Португалия овладя на гърди една изгубена топка и съвършено я вкара от отдалеченост от близо 35-36 метра. Вратата беше празна, откакто противниковият вратар Пауло Витор се впусна да почисти първичната заплаха.

Три минути по-рано Роналдо беше удвоил задатъка на своя отбор. Попадението за 2:0 не беше по-малко атрактивно. 38-годишният Роналдо приключи от дребен ъгъл тънко допиране, с цел да омекоти падаща топка.

С днешните два гола Кристиано Роналдо има към този момент 15 в Саудитската лига с 5 повече от сърбина Александър Митрович, който играе за водача в шампионата Ал Хилал. Ал Хилал води с една точка пред отбора на Роналдо, има 35, само че и среща по-малко.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР