Кристиано Роналдо вкара да от дузпа в 90-ата минута, за

...
Кристиано Роналдо вкара да от дузпа в 90-ата минута, за
Коментари Харесай

Две дузпи на Роналдо спасиха Ювентус от домакинска загуба срещу Аталанта

Кристиано Роналдо вкара да от дузпа в 90-ата минута, с цел да избави своя Ювентус от домакинска загуба против правещия мнго мощен сезон Аталанта. Мачът приключи 2:2, като гостите от Бергамо повеждаха на два пъти, а португалската звезда по-късно въстановяваше равенството от 11-метрови наказатални удари.

" Старата госпожа " усили преднината си на върха и към този момент е със 78 точки. Вторият Лацио изостава с 8 точки 6 кръга преди края на сезона. Аталанта е на точка зад " римските орли ".

В 16-ата минута Дуван Сапата направи двойно подаване с капитана Алехандро Гомес, след което преодоля Войчех Шчесни с удар по земя за 0:1. Ювентус имаше своите положения, само че до изравнителен гол по този начин и не се стигна до почивката.
 Снимка 487749
Източник:

В 55-ата минута след шут на Дибала топката рикошира в ръката на Мартен де Роон и основният рефер уточни бялата точка. Кристиано Роналдо беше безмилостен при осъществяването на дузпата и изравни резултата.

В 80-ата минута резервата Малиновский беше прецизен за 1:2, разписвайки се с акуратен удар от границата на наказателното поле. В 84-ата влезлият от скамейката Дъглас Коста опитва изстрел, който не затрудни Голини. Секунди по-късно Малиновский още веднъж насочи удар, този път излязъл в навън.

Малко преди приключването на постоянното време резервата Луис Муриел игра с ръка в личното си наказателно поле, което докара до втора дузпа за " Старата госпожа " в мача, а Роналдо още веднъж беше непогрешим от бялата точка за крайното 2:2. Така португалецът се изравни с Чиро Имобиле по маркирани дузпи в Серия " А " през акцията - 11, и с 27-ия си турнирен гол през сезона изостава единствено на два от италианския национал.

Така " бианконерите " остават непобедени на своя стадион през сезона, като сложиха завършек на рекордната серия на своя конкурент от девет следващи турнирни триумфа.
 Снимка 487747
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР