Кристиано Роналдо тъкмо се похвали колко е щастлив в новия

...
Кристиано Роналдо тъкмо се похвали колко е щастлив в новия
Коментари Харесай

Защо Кристиано Роналдо се изнесе от дома си

Кристиано Роналдо таман се похвали какъв брой е благополучен в новия си дом в Манчестър, и в този момент разбираме, че се е изнесъл към този момент от там.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и идването на фамилията в Манчестър
Селската идилия на Роналдо и Джорджина

На всички им е добре на Острова

Преди месец, когато се причисли към Манчестър Юнайтед, 36-годишният футболист и фамилията му се нанесоха в имение със седем спални на стойност шест милиона паунда.

И макар че първоначално изглеждаше благополучен от живота в провинцията, точно селската идилия се оказва проблем за звездата. А аргументите да смени адреса са две - шумът от овцете рано заран и сигурността на фамилията.

В момента Кристиано и околните му живеят в английската провинция Чешър, в имението на някогашен футболист от Манчестър. То е на стойност три милиона паунда и още веднъж разполага със седем спални.

Има басейн, киносалон и гараж за четири коли, а ограниченията за сигурност са много по-строги, спрямо предходния му дом. Освен нормалните камери за наблюдаване, електрически портали, защита на патрул, звездата и фамилията му са заобиколени от градини, които скриват къщата, твърди източник на вестник The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР