Кристиано Роналдо стяга сватба с приятелката си Джорджина Родригес, гърмят

...
Кристиано Роналдо стяга сватба с приятелката си Джорджина Родригес, гърмят
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вдига сватба

Кристиано Роналдо стяга женитба с приятелката си Джорджина Родригес, гърмят медиите в Португалия. Папараци спипаха звездата и гаджето му на мач на Спортинг (Лисабон), само че един значим подробност остана на назад във времето за няколко дни. Бдителни почитатели видяха, че на някои от фотосите на ръката на Джорджина свети пръстен с диаманти.

Според иберийските медии това е явен знак, че двамата готвят женитба в близко бъдеще. Както е известно, Джорджина е бременна с първото " същинско " дете на носителя на " Златната топка ". Роналдо има наследник и момче и момиченце близнаци, само че всички те са от сурогатни майки.

Cristiano with Georgina last night. Tag Friends! Follow @cris7fx Download FREE Ronaldo's emojis! Link in my bio

A post shared by CR7 CRISTIANO RONALDO FAN PAGE (@cris7fx) on Sep 17, 2017 at 9:02am PDT

Пръстенът свети от ръката на Родригес

Напоследък връзките сред Кристиано и Джорджина се задълбочават от ден на ден. Гаджето на звездата е утвърдено от майка му Долорес и от останалата част от семейството, което е извънредно значимо за нападателя на " Реал ". Показателен факт е и че Роналдо заведе Джорджина в родната си Португалия и я срещна с най-близките си другари в Лисабон. Кристиано очевидно не желае да изостава и по този индикатор от оженилия се това лято Лео Меси и, наподобява, към този момент и той е подготвен за женитба.

" България Днес "
Always nice to see my great friends

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 18, 2017 at 3:46am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР