Кристиано Роналдо сподели в интервю за Франс Футбол, че е

...
Кристиано Роналдо сподели в интервю за Франс Футбол, че е
Коментари Харесай

Роналдо: Вече не бях незаменим в Реал

Кристиано Роналдо показа в изявление за Франс Футбол, че е решил да напусне Реал Мадрид през лятото, откакто е почувствал, че е непотребен от клуба и президента на,,белите “ Флорентино Перес. Португалецът мина в италианския Ювентус за сумата от 100 млн. евро.

,,Почувствах, че към този момент не гледат в клуба на мен както първоначално. През първите 4-5 години аз бях Кристиано Роналдо в Реал Мадрид – в последните години това се промени. Президентът на клуба ме гледаше с други очи – към този момент не бях незаместим в тима “, разкрива нападателят.

Заедно с него европейският клубен първенец бе изоставен и от мениджъра Зинедин Зидан. Въпреки това Роналдо не означи това като спомагателна причина за напускането си.,,Решението ми да си потегли не бе основано на напускането на Зидан. Оттеглянето от треньорския пост единствено удостовери това, което към този момент си мислех за обстановката в клуба и моето бъдеще “, добави той.

Според самия футболист той е любимец за Златната топка през тази година. Ако завоюва най-престижното самостоятелно отличие португалецът ще бъде еднолично на върха с шест завоювани награди. Церемонията по връчване на наградата за най-хубав футболист на ФИФА ще бъде на 3 декември в Париж. Роналдо означи двата гола при триумфа с 2:1 като посетител на Емполи в среща от следващия кръг на Серия А, само че напоследък името му не е свързвано единствено с изявите на терена.

33-годишният състезател бе упрекнат в обезчестяване в Съединени американски щати. 34-годишната американка Катрин Майорга повдигна обвиняването в обезчестяване от Роналдо в Лас Вегас през юни 2009 година, малко преди Роналдо да отиде от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.,,Разбира се, че този проблем влияяе на персоналния ми живот. Имам другарка, четири деца, стара майка, сестри, брат – семейство, с което съм доста непосредствен “.

„ Представете си какво е да ви обвинят в обезчестяване и по какъв начин това въздейства на най-близките. Знам кой съм и какво съм направил. Истината ще излезе нескрито. И хората, които ме подлагат на критика и се пробват да ме разобличат, тези хора ще бъдат най-разочаровани, когато всичко бъде изяснено “, приключи Роналдо. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР