Кристиано Роналдо смята, че заслужава да завърши кариерата си с

...
Кристиано Роналдо смята, че заслужава да завърши кариерата си с
Коментари Харесай

Роналдо: Заслужавам повече "Златни топки" от Меси

Кристиано Роналдо счита, че заслужава да приключи кариерата си с повече " Златни топки " от Лионел Меси. Двамата са печелили премията по 5 пъти и бяха непроменяемо на върха в класацията до предходната година, когато Лука Модрич бе определен за №1. 34-годишният Роналдо се надява да завоюва " Златната топка " още няколко пъти.

" Меси е в историята на футбола, само че аз мисля, че би трябвало да спечеля шест, седем или осем пъти " Златната топка ", с цел да съм над него. Ще ми хареса, мисля, че го заслужавам. С Меси не сме другари, само че разделяме тази сцена от 15 години. Имаме положителни връзки и знаем, че той ме притискаше да стана по-добър състезател, както и аз него ", съобщи Роналдо пред ITV.

Нападателят на " Ювентус " се надява да бъде запомнен като най-хубавия в историята: " Сигурен съм, че съм в историята като един от най-хубавите. За мен аз съм №1, някои почитатели може да считат, че различен е пред мен и аз съм втори, няма значение. Аз съм в историята като един от най-великите. "

Попитан за всичките си върхове във футбола, Роналдо отговори: " Не ги проследявам, те ме следват. Аз съм привързан към триумфа и не мисля, че това е неприятно, положително е. Мотивира ме. Ако не съм стимулиран, по-добре да спра. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР